FOLLOW US: facebook twitter

Αποστολή αλληλεγγύης

Ημερομηνία: 30-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Στο Μουζάκι Καρδίτσας βρέθηκαν σε αποστολή αλληλεγγύης εκ μέρους του Δήμου Πύργου ο αν. Δημάρχου και αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Αργυρόπουλος κι ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής προστασίας και Υγείας Ανδρέας Βγενόπουλος.

Είδη πρώτης ανάγκης καθώς και τρόφιμα μακράς διαρκείας τα οποία συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της δράσης που διοργάνωσε το γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πύργου, παραδόθηκαν στο Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Θεοφάνη Στάθη.

Ο κ. Στάθης τους ευχαρίστησε ενώ επικοινώνησε και τηλεφωνικά με τον Δήμαρχο Πύργου κ. Τάκη Αντωνακόπουλο εκφράζοντας ανάλογες ευχαριστίες και δέχθηκε πρόσκληση επίσκεψης στον Πύργο όποτε είναιεφικτό.

Κατά τη συνάντηση που είχαν οι κ.κ. Στάθης, Αργυρόπουλος,Βγενόπουλος, αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες γύρω από τρέχοντα θέματα που αφορούν τις δημοτικές δραστηριότητες, με κοινό μάλιστα σημείο πως κι οι δύο δήμοι τελούν σε καθεστώς κατάστασης έκτακτης ανάγκης λόγω καιρικών φαινομένων (με αυτά του ΔήμουΠύργου ως γνωστόν να έχουνπροηγηθεί χρονικά) και προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την πολυπλοκότητα της ελληνικής γραφειοκρατίας.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 30/10/2020


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος