FOLLOW US: facebook twitter

Απομακρύνονται και τα τελευταία στρώματα από το παλιό Νοσοκομείο

Ημερομηνία: 14-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα
Παναγιώτης Αντωνακόπουλος «Στόχος μας η πλήρης αποκατάσταση του χώρου»

Μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί η εργολαβία απομάκρυνσης και των τελευταίων στρωμάτων από το παλιό Νοσοκομείο Πύργου, καθώς από το πρωί της Τετάρτης ξεκίνησε και πάλι η μεταφόρτωσή τους. Στο χώρο βρέθηκε ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος και ο αντιδήμαρχος Συντονισμού και Προγραμματισμού Νίκος Κοτσώνης, προκειμένου να παρακολουθήσουν για άλλη μια φορά την πορεία του έργου, αλλά και να βάλουν ένα τέλος σε όποιες «Κασσάνδρες» μιλούσαν για παύση της εργολαβίας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

«Ολοκληρώνεται η απομάκρυνση ογκωδών αντικειμένων που έχουν προέλθει από την διαδικασία καθαριότητας της πόλης και είχαν εναποτεθεί στο χώρο του παλιού νοσοκομείου για πολλά χρόνια από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές. Βρέθηκαν για τόσα χρόνια εδώ, σε έναν χώρο, ουσιαστικά στο κέντρο της πόλης που είχε ταυτιστεί δυστυχώς με σκουπιδότοπο και …εργοτάξιο! Προφανώς μιλάμε για μια ακατάλληλη επιλογή, προφανή υποβάθμιση της δημόσιας υγείας και προφανή υποβάθμιση του περιβάλλοντος» δηλώνει ο δήμαρχος Πύργου, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλες τις δράσεις καθαριότητας του χώρου, όπως και την απομάκρυνση των οχημάτων σε άλλη περιοχή στα όρια της πόλης, και των ογκωδών αντικειμένων και στρωμάτων.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, ουρανός, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

«Στόχος μας είναι να αποκαταστήσουμε πλήρως αυτό το χώρο. Υπάρχει αρκετή έκταση, ακόμη και για χώρο πρασίνου. Έχουμε άμεσα σχέδια. Ήδη ωριμάζουμε τη χρήση γης στην περιοχή καθώς υπάρχει μια εκκρεμότητα στο τί μπορεί να κατασκευαστεί. Πρέπει να λήξει και αυτό ώστε να μπορέσουμε να αναπτύξουμε μια μεγάλη χρήσιμη δομή στο χώρο της παιδείας ή της υγείας που λείπει στην πόλη»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος