FOLLOW US: facebook twitter

Απόλυτη επιτυχία στο τουρνουά της Α.Ε. Βαρθολομιού

Ημερομηνία: 27-09-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Φάση από τον τελικό του τουρνουά ανάμεσα στην Α.Ε. Bαρθολομιού και τον Αστέρα Τεμένης.

Με την στήριξη της Περιφέρειας Δ. Ελλάδας η διοργάνωση-Νικητής ο Αστέρας Τεμένης

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Με απόλυτη οργανωτική επιτυχία διεξήχθη το Σαββατοκύριακο το τουρνουά της Α.Ε. Βαρθολομιού με την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στο Κλειστό της Γαστούνης, στη μνήμη των αδικοχαμένων γονέων του παίκτη των Ακαδημιών της Α.Ε.Β., Χρήστου Χονδρογιάννη, Δημητρίου και Παναγιώτας Χονδρογιάννη. Το τουρνουά διεξήχθη παρουσία πλήθους φιλάθλων και οι τρεις φιλοξενούμενες ομάδες είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια για την διοργάνωση.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Νικολακόπουλος με τον προπονητή της Α.Ε.Β., Σάκη Καρύδα και τον Αντιπρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Τακουμάκη.

Νικητής του τουρνουά αναδείχτηκε ο Αστέρας Τεμένης, ομάδα της Α1 ΕΣΚΑΗ, που νίκησε στον τελικό της Κυριακής την οικοδέσποινα Α.Ε. Βαρθολομιού του Σάκη Καρύδα (ομάδα της Α2 ΕΣΚΑΗ) με 77-72. Στον μικρό τελικό η Α.Ε. Αγυιάς νίκησε το Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας που είχε με πρόβλημα τραυματισμού τον Θανάση Νικολόπουλο, με σκορ 59-52. Στους ημιτελικούς του Σαββάτου, ο Αστέρας Τεμένης είχε νικήσει το Σ.Ε.Φ.Α. με 85-70 και η πολύ δυνατή Α.Ε. Βαρθολομιού την Α.Ε. Αγυιάς με 75-55. 

Η Βουλευτής Ηλείας, Διονυσία Αυγερινοπούλου, βράβευσε τους προπονητές του Σ.Ε.Φ.Α και της Αγυιάς, Βασίλη Αναστασόπουλο και Άγγελο Χατζαρά.

Στο τουρνουά παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, κ. Δημήτρης Νικολακόπουλος και η Βουλευτής Ηλείας κα Διονυσία Αυγερινοπούλου, η οποία βράβευσε τους προπονητές του Σ.Ε.Φ.Α και της Αγυιάς, Βασίλη Αναστασόπουλο και Άγγελο Χατζαρά αντίστοιχα, αλλά και ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος  και ο Αντιδήμαρχος κ. Άγγελος Μπράτης.

Η ομάδα της Α.Ε. Βαρθολομιού, όπως παρατάχθηκε στο τουρνουά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος