FOLLOW US: facebook twitter

Απολυμάνσεις στην Κρέστενα σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους από τη δημοτική αρχή και συνεργεία απολύμανσης για τον κορονοϊό

Ημερομηνία: 19-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Σε εκστρατεία απολύμανσης όλων των κοινόχρηστων χώρων στην Κρέστενα, προέβη ο δήμος Ανδρίτσαινας- Κρεστένων στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης των δημοτών του από τον κορονοϊό.

Συνεργεία απολύμανσης και εργαζόμενοι του δήμου  τις νυχτερινές ώρες για ένα διήμερο, απολύμαναν σχολαστικά πλατείες, δρόμους, πεζοδρόμια, παιδικές χάρες και όλους γενικά τους κοινόχρηστους χώρους της πόλης. Τη νυχτερινή εκστρατεία απολύμανσης επέβλεψε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Δάγκαρης, δίνοντας οδηγίες στα συνεργεία για τους χώρους.  Στην Κρέστενα έχουν ήδη απολυμανθεί από τις πρώτες μέρες σχολεία και δημόσιες υπηρεσίες, ακολούθησαν τα Μακρίσια, τα Καλυβάκια και το Καλλίκωμο, ενώ έπεται συνέχεια σε όλες τις δημοτικές ενότητες με στόχο την προστασία των δημοτών.

«Υλοποιούμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προστασίας από τον ιό σε όλο το έυρος του δήμου. Έχουμε αναστείλει τις περισσότερε λειτουργίες του δήμου, εκτός από τις πιο ζωτικές, την αποκομιδή των απορριμμάτων και την ύδρευση, όπου συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό για να περιφρουρήσουμε την ασφάλεια και την ακεραιότητα των συμπολιτών μας», τόνισε στην «Πρωινή» ο κ. Δάγκαρης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος