FOLLOW US: facebook twitter

Απολαυστικό ξεκίνημα από την Θ.Ο. “ερασιΤΕΧΝΕΣ” Αμαλιάδας με το “Ψέμα στο ψέμα”-Οι θεατές γέλασαν με την καρδιά τους!

Ημερομηνία: 01-02-2022 | Συντάκτης:

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου


Θερμά χειροκρότησε το κοινό όλους τους συντελεστές της Θεατρικής ομάδας “ερασιΤΕΧΝΕΣ” και στην πρεμιέρα και στις δύο sold out παραστάσεις του Σαββατοκύριακου του νέου τους έργου “Ψέμα στο ψέμα” του Άντονι Νίλσον, που παίζεται στον Πολυχώρο Πολιτισμού Ήλιδας, αποζημιώνοντας την ομάδα για το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Οι “ερασιΤΕΧΝΕΣ” έδωσαν όπως πάντα τον καλύτερο εαυτό τους και οι θεατές διασκέδασαν και γέλασαν με την καρδιά τους, εισπράττοντας αυτό που τόσο πολύ είχαν ανάγκη, ξέγνοιαστες στιγμές με πολύ γέλιο, σε ένα έργο γεμάτο ανατροπές και απρόβλεπτες καταστάσεις. Μάλιστα στην πρεμιέρα, ανάμεσα στους θεατές βρέθηκε και ο Ηλείος ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης που παρακολουθεί συχνά όποτε του δίνεται η ευκαιρία παραστάσεις των ερασιτεχνικών ομάδων στην Ηλεία και που φρόντισε βεβαίως να συγχαρεί όλη την ομάδα και να καταθέσει τα θετικά του σχόλια και τις παρατηρήσεις του για την παράσταση.

Απολαυστικές ήταν και οι ερμηνείες όλων των ηθοποιών, των δύο “αστυνομικών” Θανάση Λυκογιάννη και Τάκη Ηλιόπουλου, του Νίκου Κώνστα, της Ευτυχίας Κυβρακίδου, της Ελένης Κορδαλή, της Ντέμης Κότσιφα, του Ηλία Καπετανάκου, της Αργυρώς Αντωνοπούλου και της Χαράς Μπέκιου, που λειτούργησαν σαν μια δεμένη ομάδα υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη Χάρη Κότσιφα. Εξαιρετικά και τα δύο διαφορετικά σκηνικά της παράστασης και ευρηματικός ο τρόπος της εναλλαγής τους.

Κι επειδή το γέλιο είναι θεραπευτικό, προτείνουμε να μην χάσετε την παράσταση! Οι “ερασιΤΕΧΝΕΣ”, περιμένουν τους θεατές κάθε μέρα- πλην Τρίτης- στις 8.30 το βράδυ στον Πολυχώρο, έως και τις 6 Φεβρουαρίου, απλώς φροντίστε για την κράτηση θέσεων στο τηλέφωνο 6973234072 καθώς η χωρητικότητα είναι περιορισμένη λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Οι “ερασιΤΕΧΝΕΣ” μετά την πρόβα τζενεράλε έκοψαν στο φουγιέ του θεάτρου και την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους για το καλό της νέας χρονιάς. Τυχερή του φλουριού η Αργυρώ Αντωνοπούλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος