FOLLOW US: facebook twitter

Απόκριες 2019 στην Αμαλιάδα: Ας αρχίσουν οι χοροί…

Ημερομηνία: 19-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός
Την έναρξη των αποκριάτικων εκδηλώσεων κήρυξε ο δήμαρχος Ήλιδας την Κυριακή το απόγευμα με ένα κεφάτο καρναβαλικό πάρτι

Απόκριες 2019! Η γιορτή του κεφιού και της χαράς επέστρεψε στην Αμαλιάδα καθώς την Κυριακή το απόγευμα στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία Αγίου Αθανασίου, ο δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος κήρυξε την επίσημη τελετή έναρξης των αποκριάτικων πολυήμερων εκδηλώσεων στο δήμο Ήλιδας που θα κορυφωθούν με την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στις 3 Μαρτίου και θα κλείσουν με τα παραδοσιακά Κούλουμα στην Κουρούτα.  Ο Δήμος Ήλιδας και η Οργανωτική Επιτροπή του Καρναβαλικού θεσμού «ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ 2019» με  αφορμή το άνοιγμα του Τριωδίου, διοργάνωσαν προχθές λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα μια κεφάτη γιορτή σε αποκριάτικους ρυθμούς όπου διασκέδασαν μικροί και μεγάλοι. Ο δήμαρχος κάλεσε όλον τον κόσμο να αφήσει στην άκρη τα προβλήματα και τα άγχη της καθημερινότητας, να το ρίξει λίγο έξω και να απολαύσει τις απόκριες στην Αμαλιάδα.

Την Κυριακάτικη προγραμματισμένη εκδήλωση άνοιξε η Φιλαρμονική του Δήμου και ακολούθησε ένα ξέφρενο καρναβαλικό πάρτι με μουσική επιμέλεια από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Αμαλιάδας «Ήλιδα 91,1», κλόουν, ξυλοπόδαρους, σόου με φωτιές και πολλά πολλά παιγνίδια από τα Εργαστήρια «Καλλιτεχνείο» και «Πινελιές – Πινελιές». Ένα ωραίο καλλιτεχνικό πρόγραμμα παρουσίασαν η σχολή χορού «Βailo» και το Γυμναστήριο – Κέντρο Σωματικής Ευεξίας «Lifetime Fitness».

Η πόλη της Αμαλιάδας σε ξέφρενους ρυθμούς σάμπα υποδέχθηκε τις Απόκριες και η συνέχεια προβλέπεται εξίσου κεφάτη με στόχο την ψυχαγωγία του κόσμου και κυρίως των μικρών που λατρεύουν τις Απόκριες.

Φωτογραφίες: Kristo Defrim Hasa


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος