FOLLOW US: facebook twitter

Αποκάλυψη Χριστοδουλόπουλου: Η σύσκεψη για το νοσοκομείο ματαιώθηκε υπό το φόβο επίθεσης ακροδεξιών

Ημερομηνία: 30-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Σε μια σημαντική αποκάλυψη για τους λόγους ματαίωσης της σύσκεψης για το νοσοκομείο  Αμαλιάδας που συγκάλεσε ο δήμος Ήλιδας και ο Ιατρικός Σύλλογος, προέβη ο δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, στο περιθώριο της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτα στο νοσοκομείο. Υπό το φόβο επίθεσης ακροδεξιών σε κυβερνητικούς βουλευτές για τη Μακεδονία, η Αστυνομία δεν θα μπορούσε να διασφαλίσει την σωματική ακεραιότητα των παρευρισκόμενων.

“Είχαμε αποφασίσει να κάνουμε σύσκεψη με τον Ιατρικό Σύλλογο το περασμένο Σάββατο. Δυστυχώς κάποιοι θέλησαν να φορτώσουν αλλού τις ευθύνες του ότι δεν έγινε. Λίγες ώρες πριν τη σύσκεψη με πήραν τηλέφωνο από πολιτικό γραφείο ότι διακινείται στο ίντερνετ από κάποιους, ότι θα μαζευτούν ακροδεξιά στοιχεία να προπηλακίσουν τους βουλευτές που ψήφισαν “ναι” στο μακεδονικό. Επικοινώνησα με κυβερνητικούς βουλευτές, μου είπαν ότι θα το δουν, ενημέρωσαν το Διευθυντή της Αστυνομίας και μου είπε να μη γίνει η σύσκεψη διότι δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε την ακεραιότητα των παρευρισκομένων και έτσι με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου είπαμε να αναβληθεί” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χριστοδουλόπουλος που ανέφερε πως η σύσκεψη θα γίνει το επόμενο Σάββατο.

“Σήμερα θα έπρεπε να είναι μέρα χαράς για το νοσοκομείο στην κοπή της πίτας. Όμως βλέπουμε πως δεν ισχύει καθώς η κατάσταση στο νοσηλευτικό ίδρυμα χειροτερεύει. Παρά τις διαβεβαιώσεις και τις υποσχέσεις που έχουμε απο την πολιτική ηγεσία ότι θα αναβαθμιστεί, κάθε άλλο παρά αναβάθμιση βλέπουμε. Καθημερινώς βλέπουμε υποβάθμιση. Ακόμα και σήμερα που δόθηκε εντέλλεστε στον γιατρό της Παθολογικής να κλείσει εδώ και να πάει να εφημερεύσει στον Πύργο. Γιατί δεν βγαίνει η πολιτική ηγεσία που μας έχει υποσχεθεί ο υπουργός και ο διοικητής της ΥΠΕ για να μην πω για το διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας και πέσουν οι μάσκες. Η μας κοροϊδεύει γνωρίζοντας ότι δεν θα εφαρμόσουν τίποτα οι υφιστάμενοί του, ή οι υφιστάμενοί του τον κοροϊδεύουν και δεν γίνεται τίποτα από ότι λέει. Φτάνει ο εμπαιγμός θα πρέπει να ξεκινήσουν δυναμικές κινητοποιήσεις” είπε μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του στην εκδήλωση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος