FOLLOW US: facebook twitter

ΑΠΟΚ-Ξενοφών 0-3: Διπλό… τίτλου στο Κουρτέσι!

Ημερομηνία: 10-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Οι δύο σκόρερς των ερυθρόλευκων, Κωνσταντόπουλος και Παναγόπουλος , αμέσως μετά το 0-2.

 

Εφόσον ο Ξενοφών νίκησε τον κακό του δαίμονα, που πέντε χρόνια τώρα τον έκανε να φεύγει με σκυμμένο κεφάλι από το Κουρτέσι, οι ερυθρόλευκοι του Ντέγιαν Μιλοσέσκι έχουν κάθε δικαίωμα να ονειρεύονται τον τίτλο φέτος! Ο Ξενοφών πιστοποίησε τη δαιμονιώδη κατάσταση στην οποία βρίσκεται εδώ και δύο μήνες, κερδίζοντας 0-3 σε μια δύσκολη έδρα κόντρα σε μια ιδιαίτερα υπολογίσιμη ομάδα όπως ο ΑΠΟΚ. Ήταν η ένατη νίκη στα τελευταία δέκα ματς για τους Κρεστεναίους, που τους έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας και θα περιμένουν σήμερα να μάθουν αν θα είναι μόνοι πρώτοι ή θα συνεχίσουν τη συγκατοίκησή τους με Ενιπέα και Σαβάλια!

Ο Ξενοφών μπήκε δυνατά, επέβαλε τον ρυθμό του και άνοιξε το σκορ στο 11΄ με τον  ταλαντούχο Μάριο Παναγόπουλο, ο οποίος κοντρόλαρε τη μπάλα και πλάσαρε εύστοχα μέσα από την περιοχή. Στο 45΄, οι ερυθρόλευκοι έφτασαν στο 0-2 με τον Πάρη Κωνσταντόπουλο, ο οποίος αξιοποίησε την ασίστ του Γαλανόπουλου. Το τελικό 0-3 έγινε στο 55΄με τον Μάριο Παναγόπουλο ξανά, έπειτα από πάσα του Μπουτσικάκη, προσποίηση στον αμυντικό και πλασέ.

Στο 70΄ο Ξενοφών είχε μεγάλη ευκαιρία να φτάσει στο 0-4, όταν σε σουτ του Μιλοσέσκι η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

 

ΑΠΟΚ: ψυχογιός, Φιλιππακόπουλος, Γκούσκος, Α.Α. Καπώνης, Διαμαντόπουλος, Κόσκορης, Α. Κωστόπουλος (75΄Α.Σπ. Καπώνης), Καλουτάς, Κουλούρης, Ντ. Καπώνης (15΄λ.τρ. Δ. Ψυχογιός), Γεωργόπουλος (46΄ Ι. Σωτηρόπουλος).

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Ηλιόπουλος, Αναμουρλίδης, Κολόκας, Δημάκης (70΄Χαραλαμπόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Μιλοσέσκι, Μπουτσικάκης (60΄Τ. Κουτσογιαννάκης), Παναγόπουλος (65’ Π. Κουτσογιαννάκης), Μπακατσέλος (65΄Λιαμπότης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος