FOLLOW US: facebook twitter

Απόφαση για την «Ολυμπία Οδό» στο Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου

Ημερομηνία: 17-09-2019 | Συντάκτης:

Η κατασκευή και περαίωση της Ολυμπίας οδού, στο τμήμα Πάτρα- Πύργος- Ολυμπία- Τσακώνα, αποτελεί το μοναδικό θέμα συζήτησης, της πρώτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 7 το απόγευμα.

Μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης και της λήψης απόφασης, θα ακολουθήσει και δεύτερη τακτική συνεδρίαση (στις 7.30) στη διάρκεια της οποίας θα γίνει ορισμός μελών διοικητικού συμβουλίου στις: ΔΗ.ΑΝ.ΕΤ.Α.Α (Δημοτική Ανώνυμη Εταιρία Ακινήτων Αμαλιάδας),  ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (ΡΑΔΙΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑ Α.Ε), ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΗΛΙΔΑΣ (ΔΗ.Κ.Ε.Η), Ν.Π.Δ.Δ Δήμου Ήλιδας ‘Ο ΗΛΕΙΟΣ’, Ν.Π.Δ.Δ Δήμου Ήλιδας ‘Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας αλλά και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ήλιδας,.

Επίσης θα γίνει ορισμός εκπροσώπων του Δήμου στην τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ αλλά και της ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ.

Ακόμα στη διάρκεια της συνεδρίασης, θα συζητηθεί η υποβολή αιτήματος χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι», στον άξονα προτεραιότητας: «Ανέγερση ή/και αποκατάσταση δημοτικών κτιρίων» με τίτλο «Ανέγερση και επανάχρηση δημοτικών κτιρίων».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος