FOLLOW US: facebook twitter

Αποχώρησαν Κακά, Λεμαρί από τον Πανηλειακό-Καταγγελία του Γάλλου μεσοεπιθετικού

Ημερομηνία: 20-01-2023 | Συντάκτης:

Ο Βραζιλιάνος Κακά και ο Γάλλος Λεμαρί αποχώρησαν από τον Πανηλειακό και όπως καταγγέλλει ο Γάλλος μεσοεπιθετικός σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook και στο Twitter, οι συνθήκες διαβίωσης ήταν πολύ άσχημες κι επιπλέον έφυγε δεχόμενος «σωματική επίθεση», όπως γράφει χαρακτηριστικά, ζητώντας μια υπογραφή στα έγγραφά του, ώστε να μπορέσει να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα. Μια σοβαρή καταγγελία από πλευράς Λεμαρί, και θα ήταν πρέπον να δοθεί μια απάντηση από πλευράς Πανηλειακού, για τον αν ισχύουν όλα αυτά.
Το θέμα άλλωστε, έχει πάρει διαστάσεις, και πολλές αθλητικές ιστοσελίδες έχουν αναπαραγάγει τα γραφόμενα του Γάλλου μεσοεπιθετικού.
Κατά τα άλλα, ο Πανηλειακός μετά την πικρή εντός έδρας ήττα από τον Παναργειακό, έχει μπροστά του το ηλειακό ντέρμπι με τον Αίαντα στην Γαστούνη, την Κυριακή, στις 3μ.μ.. Ένα ματς σημαντικό καθώς η ομάδα πλέον είναι οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και κάθε παιχνίδι έχει μεγάλη βαρύτητα, προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να απομακρυνθούν από τα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας και να μην μπουν περαιτέρω σε περιπέτειες. Γι’ αυτό και πάνε στη Γαστούνη για το θετικό αποτέλεσμα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος