FOLLOW US: facebook twitter

Από τον ΠΑΟ Βάρδας στον Ατρόμητο ο Γ. Παλούμπης

Ημερομηνία: 16-09-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 11χρονος ταλαντούχος γκολκίπερ Γιώργος Παλούμπης, γιος του γενικού αρχηγού του ΠΑΟΒ, Κώστα Παλούμπη, πήρε μεταγραφή από τον ΠΑΟ Βάρδας στον Ατρόμητο Αθηνών. Ο Παλούμπης έχει ξεκινήσει από 7 ετών να παίζει τερματοφύλακας στον ΠΑΟΒ και τα τελευταία χρόνια γυμναζόταν υπό τις οδηγίες των προπονητών τερματοφυλάκων Παναγιώτη Λαδά (Lions Goalkeeper Academy) και Γιώργου Λαμπρόπουλου και φυσικά από τον υπεύθυνο προπονητή των Ακαδημιών του ΠΑΟΒ, Σταύρο Μπόμπολα.

Το ενδιαφέρον του Ατρόμητου για τον Παλούμπη προέκυψε τον περασμένο Ιούνιο στο τουρνουά “ATTICA” που πήρε μέρος ο ΠΑΟΒ, κατά τη διάρκεια του οποίου με τις εμφανίσεις του προσέλκυσε το ενδιαφέρον του αθηναϊκού συλλόγου. Ο μικρός Βαρδαίος γκολκίπερ έχει ενταχθεί στην Κ12 του Ατρόμητου, όπου προπονητής είναι ένας παλιός γνώριμος στην Ηλεία, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Πανηλειακού Σαράντος Καμβύσης. Προπονείται από τις αρχές Σεπτεμβρίου και αύριο θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι με τη νέα του ομάδα (φιλικό), ενώ από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει τα επίσημα παιχνίδια.


Η Σχολή τερματοφυλάκων του Παναγιώτη Λαδά «Lions Goalkeeper Academy», προέβη στην εξής ανακοίνωση για την σπουδαία μεταγραφή του Παλούμπη στον Ατρόμητο: «Ιδιαίτερη χαρά για την ακαδημία μας και για τον προπονητή της Λαδά Παναγιώτη η ένταξη του αθλητή Γεωργίου Παλούμπη στη Κ12 του Ατρόμητου Αθηνών.

Ο Γιώργος που αγωνιζόταν με τα χρώματα του ΠΑΟ Βάρδας, είναι ένα παιδί που διακρίθηκε τα προηγούμενα χρόνια στα camp τερματοφυλάκων που διοργανώθηκαν στην Ηλεία και πλέον έκανε το επόμενο βήμα στα τμήματα υποδομής του ιστορικού Ατρόμητου. Εμείς θα θάλαμε να του ευχηθούμε καλή αρχή στη νέα του ομάδα, να είναι γερός και καλότυχος!».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος