FOLLOW US: facebook twitter

Από την Ηλεία ξεκινά το διεθνές ράλι ιστορικών αυτοκινήτων

Ημερομηνία: 17-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός
Στις 30 Σεπτεμβρίου από την Ολυμπία η πανηγυρική εκκίνηση “Tour du Péloponnèse 2019” με επόμενο σταθμό τον Επικούρειο Απόλλωνα

Την ευκαιρία να απολαύσουν αυτοκίνητα μεγάλης ιστορικής αξίας θα έχουν όσοι βρεθούν τη Δευτέρα στις 30 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12 το μεσημέρι στην Αρχαία Ολυμπία και εν συνεχεία στις 14:00 στο Ναό του Επικουρίου Απόλλωνα, όπου θα γίνει η εκκίνηση του Διεθνούς Αγώνα – Ράλι ιστορικών οχημάτων ”Tour du Péloponnèse 2019”.

Ο αγώνας Ιστορικών Αυτοκινήτων θα διεξαχθεί με την συμμετοχή 55 οχημάτων και πληρωμάτων από χώρες όπως ΙΤΑΛΙΑ – ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ – ΚΑΝΑΔΑΣ – ΒΕΛΓΙΟ – ΑΜΕΡΙΚΗ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ, με την πανηγυρική εκκίνηση από την Ολυμπία. Τον αγώνα διοργανώνει το ΣΜΑ ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ για 6η συνεχή χρονιά στην Πελοπόννησο από 30 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου 2019.

Το αγωνιστικό σκέλος αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού το ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ έχει καθιερωθεί διεθνώς για την επιλογή ποιοτικών διαδρομών και την άρτια διοργάνωση που περιλαμβάνει από οδική βοήθεια στην περίπτωση απροόπτου και online υπηρεσίες αποτελεσμάτων. Με 50 και πλέον, κυρίως διεθνή αλλά και ελληνικά πληρώματα να έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή οι «μάχες» στις ειδικές διαδρομές αναμένονται «επικές».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος