FOLLOW US: facebook twitter

Από την Αμαλιάδα στους δρόμους του μεταξιού!!

Ημερομηνία: 24-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός
Ο  Χ. Κοντοπανάγος και ο Γ. Χαλκιάς υπογράφουν Κινέζικο τηλεοπτικό σποτ για τον εορτασμό της Εαρινής Ισημερίας στην Κίνα με πρωταγωνιστή τον Μ. Μανιάτη

Στην μακρινή Κίνα και στους δρόμους του μεταξιού, ταξιδεύει πλέον ένα σποτ με Ηλειακή υπογραφή, καθώς Ελλάδα και Κίνα γιορτάζουν τον κοινό τους πολιτισμό και μοιράζονται την ιστορία τους! Στο  πλαίσιο του  Έτους Ελληνικού και Κινεζικού Πολιτισμού και Τουρισμού το Κινεζικό Τηλεοπτικό Δίκτυο JSBC (Nanjing Broadcasting Corporation of China) έκανε ένα βίντεο με αφορμή τον εορτασμό της Εαρινής Ισημερίας, μια πολύ σημαντική γιορτής για την Κίνα, το οποίο σκηνοθέτησε ο Αμαλιαδίτης σκηνοθέτης Χαράλαμπος Κοντοπανάγος, την διεύθυνση φωτογραφίας  έχει  ο φωτογράφος  ο Γιώργος Χαλικιάς επίσης από την Αμαλιάδα! Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο ηθοποιός Μιχάλης Μανιάτης που μοιράζει πλέον τη ζωή τους ανάμεσα στην Κίνα και την Ελλάδα,  έχοντας στις «αποσκευές» του έναν μεγάλο σταθμό αρκετών χρόνων στην Ηλεία!

今日春分| “春分三候”迎农耕,“花信三候”艳春风_威尼斯人官网

Το τηλεοπτικό σποτ μοιράζεται ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κίνα,  ενώ τα γυρίσματα έγιναν στην Κυπαρισσία με διεύθυνση της παραγωγής από την Amelia Roccos από το Λονδίνο.

Θυμίζουμε ότι ο Χαράλαμπος Κοντοπανάγος, έχει βραβευτεί  με το βραβείο Κοινού στο 7ο London Greek Film Festival για την ταινία του “Τιμολόγιο” η οποία προβλήθηκε σε πολλά διεθνή φεστιβάλ μεταξύ των οποίων της Βαρκελώνης, των Αθηνών, του Γιοχάνεσμπουργκ και του Λονδίνου, ενώ ο Γιώργος Χαλικιάς  έχει αντιστοίχως πάρει το  πρώτο βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό DEEPEX για την ταινία του “Chamber Fishing”.

Ο Χαράλαμπος Κοντοπανάγος σε ανάρτηση του στα social media παρουσιάζει το σποτ τονίζοντας ότι « Το αποτέλεσμα της συνεργασίας μας με το JSBC (Nanjing Broadcasting Corporation of China) στο πλαίσιο του «Έτος Ελληνικού και Κινεζικού Πολιτισμού και Τουρισμού». σποτ που προβλήθηκε στα τηλεοπτικά δίκτυα της Κίνας. Ευχαριστώ τον Μιχάλη Μανιάτη για την ευκαιρία και την τιμή και τον Γιώργο Χαλικιά για την μακροχρόνια συνεργασία και την Amelia Roccos για την οργάνωση της εδώ παραγωγής.»

Ο ηθοποιός Μιχάλης Μανιάτης από την πλευρά του αναφέρει για την συγκεκριμένη καλλιτεχνική δουλειά πως «όταν  έχεις φίλους -συνεργάτες στις  τέσσερις άκρες του κόσμου, ολοι γινομαστε ενα! Κίνα και Ελλάδα γιορτάζουν τον κοινό Πολιτισμό και Ιστορία τους. Η JSBC (Nanjing Broadcasting Corporation of China) παρήγαγε αυτό το μήνυμα ελπίδας με τον καλύτερό μου φίλο Yuanyuan τιμώντας το Ελληνικό-Κινεζικό Έτος Πολιτισμού και Τουρισμού. Αγκάλιασε την Άνοιξη….. Αγκάλιασε την Ελπίδα!»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος