FOLLOW US: facebook twitter

Από ΤΕΙ σε ΑΕΙ Μουσειολογίας με 24 μαθήματα

Ημερομηνία: 12-08-2019 | Συντάκτης:

Από 24 ως 36 μαθήματα θα κληθούν να παρακολουθήσουν στο νεοϊδρυθέν τμήμα Μουσειολογίας όσοι σπουδαστές  του τμήματος Διοίκησης Οικονομίας Επικοινωνίας Πολιτιστικών & Τουριστικών Μονάδων (ΔΟΕΠ & ΤΜ) του Πύργου επιλέξουν να πάρουν πτυχίο ΑΕΙ για ΤΕΙ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του προσωρινού προέδρου του τμήματος, Δημήτρη Κολιόπουλου, στη συνέλευση του νέου τμήματος εγκρίθηκε η πρόταση της Επιτροπής Προγράμματος Σπουδών για τα μαθήματα που πρέπει να παρακολουθήσουν οι φοιτητές μετά την περάτωση των σπουδών στο τμήμα ΔΟΕΠ & ΤΜ του πρώην ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

«Για τους φοιτητές της κατεύθυνσης Μουσειολογίας, τα επιπλέον μαθήματα που πρέπει να παρακολουθήσουν στο παν/μιακό τμήμα Μουσειολογίας είναι 24, ενώ για τους φοιτητές των άλλων δύο κατευθύνσεων, τα επιπλέον μαθήματα είναι 36» αναφέρε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση , στην οποία έχουν επισυναφθεί και δύο πίνακες με τις αντιστοιχήσεις μαθημάτων.

Σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο, οι φοιτητές μπορούν να αιτηθούν την παρακολούθηση μαθημάτων για λήψη πανεπιστημιακού πτυχίου μέχρι 15/9/2019, διαφορετικά μέσα σε 60 μέρες από την ανάρτηση της βαθμολογίας του τελευταίου μαθήματος, συμπεριλαμβανομένης της βαθμολογίας της πρακτικής άσκησης και της πτυχιακής εργασίας.

Επίσης τονίζεται ότι όσοι φοιτητές επιθυμούν να λάβουν πτυχίο ΑΕΙ από τα τμήματα «Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας» και «Διοίκησης Τουρισμού», θα πρέπει να απευθυνθούν στις αντίστοιχες γραμματείες αυτών των τμημάτων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος