FOLLOW US: facebook twitter

Από μήνα σε μήνα μετατίθεται η προκήρυξη για τη νέα Κοινωφελή – Συνολικά 558 θέσεις θα καλυφθούν στους 7 Δήμους της Ηλείας

Ημερομηνία: 12-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Νέα μετάθεση παίρνει η έκδοση της προκήρυξης για την νέα κοινωφελή εργασία που αφορά την πρόσληψη 36.500 ανέργων σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας και σε 37 υπηρεσίες του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας/φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόγραμμα βρίσκεται ακόμα στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας, οι οποίες επεξεργάζονται τα στοιχεία από τα αιτήματα των φορέων που θα υποδεχτούν τους ωφελούμενους ώστε να διαμορφώσουν τις τελικές λίστες των θέσεων εργασίας.

Το πρόγραμμα αναμενόταν αρχικά να βγει στον «αέρα» τον Ιανουάριο, ωστόσο πήρε μετάθεση για τον Φεβρουάριο. Μάλιστα ο υπουργός Εργασίας, Γ. Βρούτσης, από το βήμα της Βουλής είχε ανακοινώσει ότι το πρόγραμμα θα ξεκινήσει το Φεβρουάριο…

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστει εφικτό και η έκδοση της προκήρυξης μετατέθηκε για τον Μάρτιο και κατά πάσα πιθανότητα για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα.

Με βάση το νέο χρονοδιάγραμμα, οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν Τέλη Μαρτίου ή αρχές Απριλίου και οι ωφελούμενοι θα πιάσουν δουλειά στις αρχές του καλοκαιριού. Θυμίζουμε ότι οι συμβάσεις εργασίας που θα υπογράψουν είναι οκτάμηνες.

Υπενθυμίζεται ότι από τους Δήμους της Ηλείας έχουν κατατεθεί αιτήματα για την κάλυψη 558 συνολικά θέσεων όλων των βαθμίδων. Συγκεκριμένα:

Στο Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης 100 θέσεις

Στο Δήμο Ανδρίτσαινας Κρεστένων 73 θέσεις

Στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας 69 θέσεις

Στο Δήμο Ζαχάρως 46 θέσεις

Στο Δήμο Ήλιδας 85 θέσεις

Στο Δήμο Πηνειού 55 θέσεις

Στο Δήμο Πύργου 130 θέσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος