FOLLOW US: facebook twitter

Από Μάιο και… βλέπουμε!

Ημερομηνία: 31-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Καμία αθλητική δραστηριότητα μέχρι το Πάσχα

Όπως ήταν αναμενόμενο, η απαγόρευση λειτουργίας αθλητικών  εγκαταστάσεων και ομίλων, πήρε παράταση μέχρι τις 11 Απριλίου και αν συνυπολογίσουμε ότι δύο μέρες μετά ξεκινά η Μ. Εβδομάδα και στις 19 Απριλίου είναι η Κυριακή του Πάσχα, τότε καταλαβαίνουμε ότι η αναστολή των πρωταθλημάτων παρατείνεται μέχρι και τις 19 Απριλίου.

Ο Απρίλης ούτως ή άλλως θα ήταν ένας μήνας χωρίς πρωταθλήματα και το ερώτημα είναι αν θα συνεχιστούν τελικά ή όχι οι διοργανώσεις με μήνα επανεκκίνησης τον Μάιο. Την απάντηση την έχει ο… κορονοϊός και κανείς άλλος. Αν τα κρούσματα και οι θάνατοι αυξάνονται, τότε η λογική λέει πως το Υπουργείο Αθλητισμού αρχές Μαΐου θα αποφασίσει την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων.

Αν υπάρξει ύφεση, τότε δεν αποκλείεται να επανεκκινήσουν τον Μάιο τα πρωταθλήματα σε όλα τα σπορ ή σχεδόν σε όλα και με πολλές εμβόλιμες αγωνιστικές να ολοκληρωθούν στα τέλη Ιουνίου. Άλλωστε, Euro και Ολυμπιακοί Αγώνες δεν θα διεξαχθούν αυτό το καλοκαίρι και από άποψη ημερομηνιών υπάρχουν περιθώρια παράτασης της αγωνιστικής σεζόν.

Όλα λοιπόν θα εξαρτηθούν από το πώς θα εξελιχτεί η εξάπλωση του Covid-19  μέσα στον Απρίλιο. Μέχρι το Πάσχα, δεν έχουμε παρά να κάνουμε υπομονή και να τηρούμε τα μέτρα που έχουν ληφθεί από την Πολιτεία για τον περιορισμό της πανδημίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος