FOLLOW US: facebook twitter

Από αύριο Τετάρτη στην Κρέστενα «Διανομή προϊόντων σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου»

Ημερομηνία: 04-04-2023 | Συντάκτης:

Ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 05 Απριλίου 2023 θα ξεκινήσει η διανομή των προϊόντων στους ωφελούμενους του προγράμματος «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο».

Η διανομή πραγματοποιείται στα Κρέστενα, στο ισόγειο του καινούριου Δημαρχείου (όπισθεν κτιρίου), Ανατολική Πλατεία Ειρήνης (Παπαπολυχρονίου), την Τετάρτη 05 Απριλίου, την Πέμπτη 06 & την Παρασκευή 07 Απριλίου 2023, συγκεκριμένες ώρες, ύστερα από προγραμματισμένο ραντεβού με τους δικαιούχους. Για τους ωφελούμενους που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και αδυνατούν να μετακινηθούν, ο Δήμος μας έχει μεριμνήσει και προβαίνει σε κατ’ οίκον διανομή.

Τα προϊόντα που διανέμονται προέρχονται από αφιλοκερδείς δωρεές και χορηγίες τόσο των πολιτών του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, όσο και επιχειρήσεων/καταστημάτων που στηρίζουν τη δράση των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης Φτώχειας του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Για κάθε διευκρίνιση και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, στο τηλέφωνο 2625023888.

Αρμόδιοι υπάλληλοι: Παναγιώτης Κόρακας, Σταυρούλα Νικολοπούλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος