FOLLOW US: facebook twitter

Από 29/6 έως 5/7 το «1st Goalkeeper Camp 2020»

Ημερομηνία: 10-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι διοργανωτές του «1st Goalkeeper Camp 2020» ανακοίνωσαν τις ημερομηνίες διεξαγωγής του καμπ, τέλος Ιουνίου με αρχές Ιουλίου και επίσης έκαναν γνωστές κάποιες επιμέρους λεπτομέρειες που αφορούν την επιστημονική υποστήριξη, το μεγάλο χορηγό και τις εγγραφές.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει:

«Το 1st Goalkeeper Camp 2020 είναι κι επίσημα γεγονός‼ Από τις 29/6 έως τις 5/7 μικροί και μεγάλοι τερματοφύλακες, καθώς και όλος ο αθλητικός κόσμος του Νομού και της ευρύτερης περιοχής, συγκεντρωνόμαστε στον υπέροχο και ειδικά διαμορφωμένο ιδιωτικό χώρο του κ. Μελιτσόπουλου στη Μαραθιά Ηλείας για μία αξέχαστη εβδομάδα, γεμάτη συμβουλές εκγύμνασης, τακτικής και τεχνικής κατάρτισης και εμπειρίες που θα συμβάλουν στην εξέλιξη κάθε μικρού ή μεγάλου τερματοφύλακα.

Με απόλυτο σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στις αναλυτικές οδηγίες του ΕΟΔΥ και της ΓΓΑ, οι εμπνευστές και εκπαιδευτές του Camp, Ανδρέας Αντωνόπουλος, Παναγιώτης Λαδάς και Γιώργος Λαδάς, ετοιμάζονται να υποδεχθούν για μια σειρά ατομικών και βελτιωτικών προπονήσεων αθλητές κάθε ηλικίας, στο πρώτο σεμινάριο που οργανώνεται στην Ηλεία αποκλειστικά πάνω στην εκγύμναση και την τακτική και τεχνική κατάρτιση της θέσης του τερματοφύλακα. Οι προπονήσεις θα είναι ατομικές και θα διεξάγονται σε ολιγομελή τμήματα ακολουθώντας πιστά το πρωτόκολλο που έχουν ορίσει οι ειδικές υγειονομικές υπηρεσίες.

Το 1st Goalkeeper Camp 2020 θα παρέχει σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές την επιστημονική υποστήριξη Διατροφολόγου, Ψυχολόγου, Φυσικοθεραπευτή και Γυμναστή αποκατάστασης.

Μεγάλος χορηγός του Camp και πάροχος όλου του απαραίτητου αθλητικού εξοπλισμού είναι η εταιρεία παραγωγής και προμήθειας επαγγελματικών γαντιών για τερματοφύλακες, ND Gloves, ενώ το σεμινάριο διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Ηλείας.

Οι εγγραφές-συμμετοχές για το 1st Goalkeeper Camp 2020 έχουν ξεκινήσει. Τα έντυπα εγγραφών θα μοιράζονται από σήμερα σε όλες τις Ακαδημίες του Νομού, καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο, ενώ μαζί με αυτά θα μοιράζονται και τα έντυπα ιατρικής βεβαίωσης, τα οποία είναι απαραίτητα για αθλητές άνω των 13 ετών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Παναγιώτης Παναγούτσος – τηλ. 6975588965

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ… 1»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος