FOLLOW US: facebook twitter

Ενωτικός στην κεντρική ομιλία του στον Πύργο ο Αντώνης Καράμπελας: Απίστευτη συγκέντρωση με γεύση νίκης!!

Ημερομηνία: 20-05-2019 | Συντάκτης:
Χιλιάδες κόσμου αποθέωσαν τον αυριανό Δήμαρχο Πύργου

Την πεποίθηση ότι η μεγάλη Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Παράταξη «Πύργος – ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ» θα ηγηθεί των εξελίξεωνμετά τις εκλογές της 26ης Μαΐου εξέφρασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αντώνης Καράμπελας στην χθεσινή του ομιλία μπροστά σε μια ανέλπιστα μεγάλη συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Πύργου.

Σε απόλυτα ενωτικό και συναινετικό κλίμα η ομιλία, με την ευπρέπεια και το ήθος που διακρίνει τον Αντώνη Καράμπελα, κατέδειξε τις προθέσεις του να ενώσει δυνάμεις και να γεφυρώσει αντιθέσεις, όπως αναφέρει και το κεντρικό εκλογικό σύνθημα του συνδυασμού «Πύργος – Έργο Πολιτών».

«Όλοι είμαστε έτοιμοι, να κάνουμε το παραπάνω βήμα σε σχέση με το 2014», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καράμπελας, προσθέτοντας: «Εμείς ερχόμαστε, για να ενώσουμε την κοινωνία. Εμείς ερχόμαστε, για να κάνουμε πράξη αυτό που η κοινωνία απαιτεί. Να κάνουμε πράξη τον τερματισμό της διχόνοιας, της διαίρεσης και των λαθών, που αλλοίωσαν στο παρελθόν τη βούληση της πλειοψηφίας του λαού, για μια πλατιά Δημοκρατική, Τοπική Διακυβέρνηση. Στις 26 του Μάη, η ιστορία μας καλεί και ο Κλεισθένης μας οδηγεί να δώσουμε τα χέρια, να ενώσουμε πορείες, που θα φέρουν την ανάπτυξη στον τόπο».

Σε άλλο μέρος της ομιλίας του ανέφερε: «Να δώσετε αυτή τη μάχη, με το ήθος και το ύφος που μας ταιριάζει. Εμείς, δεν λέμε κακό λόγο για κανέναν, και δεν στηλιτεύουμε κανέναν που πιστεύει στις δικές του απόψεις. Εμείς, θα νικήσουμε με την Αξία μας. Είμαστε ψηλά, έτσι κι αλλιώς. Το πολιτικό μας «μπόι» το έχει μετρήσει η ιστορία, και η ιστορία λάθη δεν κάνει».

Ο κ. Καράμπελας στο μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του παρουσίασε το πρόγραμμα της παράταξης. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα τολμηρό, ρεαλιστικό και τεκμηριωμένο οικονομοτεχνικά, με ισόρροπη κατανομή παρεμβάσεων τόσο στην έδρα όσο και στα χωριά, όχι μόνο με υποδομές, αλλά και με προτάσεις ακόμη και για την διευκόλυνση των ανθρώπων του μόχθου, αγροτών, κτηνοτρόφων και επαγγελματιών.

Τέλος, παρουσίασε και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της Παράταξης «Πύργος – ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ».

(Περισσότερο ρεπορτάζ και φωτογραφίες στο αυριανό μας φύλλο).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος