FOLLOW US: facebook twitter

Απίστευτο και όμως ελληνικό: Χατ-τρικ οι Δουβίκας και Παυλίδης στο ματς Άλκμααρ-Ουτρέχτη! (vid)

Ημερομηνία: 29-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τρομερή ελληνική εκπροσώπιση στη ματσάρα Άλκμααρ-Ουτρέχτη (5-5), με τους Δουβίκα και Παυλίδη να κάνουν χατ-τρικ (ο πρώτος είχε και δύο ασίστ) και να ανεβαίνουν στις θέσεις 1-2 της λίστας των σκόρερ.

Το πήραν… επ’ ώμου οι Δουβίκας και Παυλίδης. Οι δύο Έλληνες φορ ήταν κάτι παραπάνω από «καυτοί» στη ματσάρα Άλκμααρ-Ουτρέχτη (5-5), σημειώνοντας αμφότεροι χατ-τρικ!

Ο Δουβίκας άνοιξε τον χορό των γκολ με δύο χτυπήματα (12′ και 17′), με τον ομόλογό του στην επίθεση των γηπεδούχων να απαντά για το 2-2 και το 3-2 (31′ και 34′). Ο πρώτος ήταν εκείνος που έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (3-4 στο 65′), με τον Παυλίδη να το γυρίζει σε 5-4 στο 78′.

Μάλιστα, πλέον οι δύο Έλληνες καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις στη λίστα των σκόρερ στην Eredivisie, με τον Δουβίκα να προπορεύεται με δέκα τέρματα και τον Παυλίδη να ακολουθεί με εννιά (όσα έχει ο Σίμονς της Αϊντχόφεν αλλά και ο Χάκπο που αποχώρησε για τη Λίβερπουλ).

Να σημειωθεί ότι ο Δουβίκας με δύο ασίστ είχε συμμετοχή σ’ όλα τα τέρματα της ομάδας του, καθώς και ένα ακυρωθέν γκολ. Σε μια αναμέτρηση που άρχισαν βασικοί συνολικά τέσσερις Έλληνες, καθώς αγωνίστηκε και ο Χατζηδιάκος για την Άλκμααρ και ο Μπάρκας για την Ουτρέχτη.

Αν μη τι άλλο επιδόσεις που μόνο χαμόγελα σκορπούν στην Ελλάδα!

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Πηγή: sport-fm.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος