FOLLOW US: facebook twitter

Απεργούν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Πύργου στις 20 Οκτώβρη

Ημερομηνία: 14-10-2022 | Συντάκτης:

Μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στην Γενική Απεργία της 20 Οκτωβρίου  2022, που έχει κηρυξη η ΠΟΕΔΗΝ στην Αθήνα  για τα δίκαια αιτήματα του κλάδου μας  ενάντια στις συνεχόμενες πολιτικές που οδηγούν το σύνολο των υγειονομικών  στην καταβαράθρωση.

Επίσης αποφασίστηκε η συγκέντρωση διαμαρτηρίας στην Πύλη του Νοσοκομείου την 19/10/22 και ώρα 14:30

Καλούμε τους συναδέλφους μας επιστημονικό νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στην Πύλη του Νοσοκομείου την Τετάρτη 19/10/22 και ώρα 14:30 ενωμένοι με τις υπόλοιπες επαγγελματικές τάξεις, Φορείς, συνδικάτα και συλλόγους εργαζομένων του Νομού .

Αν δεν αντισταθούμε σήμερα, αύριο θα είναι αργά για όλους μας. Τίποτα δεν θεωρείται κεκτημένο ούτε σου χαρίζεται αν δεν αγωνιστείς γι’αυτό.

Ας διαμαρτυρηθούμε  τουλάχιστον αυτή την ημέρα, ως ένδειξη δυσαρέσκειας για την απαξίωση των υπηρεσιών υγείας των πολιτών αυτού του τόπου για την υποστελέχωση των Νοσοκομείων μας για την ένταξη μας στα βαρέα και ανθυγιεινά, για του πενιχρούς μισθούς για τα καθηκοντολογία, για την ακρίβεια.

Τέλος καλούμε τους συναδέλφους μας στην κινητοποίηση στην Αθήνα στις 20/10/22 να δηλώσουν συμμετοχή στο Σύλλογο ώστε αν υπάρξει ικανός αριθμός να διατεθεί λεωφορείο με έξοδα του συλλόγου (τηλ επικοινωνίας 6976519184 Γεωργίου Ι, 6977134544 Μυλωνάς Π)


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος