FOLLOW US: facebook twitter

Απάντηση Χριστοδουλόπουλου στον Γ. Λυμπέρη: «Ξέχασε να μιλήσει για την “ταμπακέρα”»

Ημερομηνία: 03-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Άμεση ήταν η αντίδραση της παράταξης του Χρ. Χριστοδουλόπουλου στα όσα είπε ο δήμαρχος Ήλιδας Γ. Λυμπέρης στην χθεσινή μεσημεριανή του συνέντευξη όπου σε δελτίο τύπου της παράταξης ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

Κύριε Λυμπέρη,

Σας επιστρέφω τα περί «εφιάλτη», «χουβαρντά», «ανίκανου» και όλα τα υπόλοιπα κοσμητικά ή ειρωνικά επίθετα που χρησιμοποιήσατε στην απολογητική (και όχι απολογιστική) συνέντευξή σας.

Άλλωστε όταν χάνετε την ψυχραιμία σας και δεν έχετε κανένα επιχείρημα, το ψέμα αποτελεί μονίμως τη μοναδική σας διέξοδο.

Πάμε τώρα να δούμε ένα – ένα αυτά που είπατε ή μάλλον όσα δεν είπατε:

  • ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ το ερώτημα παραμένει. Καλώς έγιναν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στη νέα πτέρυγα, όμως πόσο κόστισαν, ποιός έκανε το έργο και με πια ανάθεση; Σε αυτά δεν απαντήσατε ποτέ. Μήπως τα χρωστούμενα θα κληθούμε να τα πληρώσουμε και πάλι με «πανωπροίκι» σε λίγα χρόνια, που είναι η αγαπημένη σας πρακτική;
  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ είναι μεγάλο θράσος να ομιλείτε εσείς. Διότι ως ΦοΔΣΑ το 2015 πήραμε νόμιμα μόνο τα σκουπίδια του Πύργου που έπρεπε και όχι όλα, για να καθαρίσει ο Νομός εν όψει Ολυμπιακής Φλόγας. Όχι για να πάρουμε λίγες ψήφους στην ΚΕΔΕ, όπως κάνετε εσείς εδώ και λίγους μήνες, με τους τόνους σκουπιδιών που καταφθάνουν καθημερινά από το Αίγιο. Αλήθεια τα φορτηγά που έρχονται από το Αίγιο πληρώνουν κύριε Λυμπέρη ή κι αυτό είναι «στην υγεία των κορόιδων» με απόφαση του «ελέω θεού δημάρχου»;
  • ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟ σας αφήστε τη δικαιοσύνη να λάμψει.
  • ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΔΙΑ…. ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΣ, έχουν να κάνουν με συμπληρωματικές μελέτες που «εν κρυπτώ» είχατε υπογράψει με τον διαχρονικό σας συνεργάτη – μελετητή.
  • ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΚΟΨΑΤΕ ΣΕ ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΚΑΙ ΠΗΝΕΙΑ ούτε απάντηση στους συνδημότες σας, παρά μόνο μισόλογα για την σχέση σας με τον προσωπικό σας φίλο και διαχρονικό συνεργάτη – μελετητή.
  • ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, αλήθεια ποιός προΐσταται από τη δημοτική αρχή στην υπηρεσία ύδρευσης και ποιός δίνει τις κατευθυντήριες γραμμές; «

Καταλήγοντας ο κ. Χριστοδουλόπουλος τονίζει μεταξύ άλλων ότι η αλήθεια πονάει και οι δημότες θα  καταλάβουν ότι για να μετατραπούν σε έργο τα ψέματά του θα χρειαστούν 100 χρόνια.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος