FOLLOW US: facebook twitter

Απάντηση Χριστοδουλόπουλου στον πρ. Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας

Ημερομηνία: 27-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας,

Η αγάπη σας για τα τρένα και το μίσος σας για την τήρηση του κανονισμού του Δημοτικού Συμβουλίου, σας έκαναν να εκτροχιαστείτε για ακόμη μια φορά, δημοσιευόντας μάλιστα μια ανακοίνωση, η όποια αποτελεί μνημείο ντροπής και αμαυρώνει το θεσμό που εκπροσωπείτε.

Ο θεσμικός σας ρόλος ως Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας, δεν μπορεί να υποκαταστήσει τον διακαή και ανεκπλήρωτο πόθο σας να ηγηθείτε ενός Δήμου ή έστω μιας παράταξης.

Το πρωτοφανές του να υπογραφετε ανακοίνωση επιτιθέμενος στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, είναι σε πλήρη αναντιστοιχία με την  καθολική αποδοχή της οποίας έτυχε από την παράταξή μας η υποψηφιότητά σας, γιατί πιστεύαμε ότι θα ήσασταν ένας άξιος Πρόεδρος για τον δημοτικό μας συμβούλιο και όχι μια κακή αντιγραφή του επικεφαλής σας.

Δυστυχώς μας διαψεύδετε εκκωφαντικά.

Μάλλον ξεχνάτε ότι, η δίκη σας παράταξη τελεί υπό διάλυση, με τον αριθμό των παραιτήσεων να έχει χαθεί  και αφού δεν υπάρχουν άλλες εφεδρείες ο Γιάννης Λυμπέρης από Δήμαρχος μετατρέπεται σε “παντοκράτορα”.

Τα περί “ποιμνίου” σας τα επιστρέφουμε διότι εμείς έχουμε αποδείξει στην πράξη το τι εστί δημοκρατία στα θεσμικά όργανα. Δεν χρειαζόμαστε “τσοπάνη” να μας υποχρεώνει να ψηφίζουμε τηλεφωνικά! Έχουμε λόγο και άποψη.

Ευτυχώς, οι συμπολίτες μας έχουν κατανοήσει πλήρως ότι το “καράβι” της δημοτικής αρχής, βουλιάζει!

Παρακαλούμε, λοιπόν, όπως περιοριστείτε στον ρόλο και τα καθήκοντά σας, τηρώντας απαρεγκλιτα τον κανονισμό του Δημοτικού Συμβουλίου ή αλλιως απαλλάξτε το σώμα από την παρουσία σας σε αυτήν την θεσμική θέση ευθύνης που κατέχετε.

Είσαστε πρόεδρος ΟΛΟΥ του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας και όχι εκπρόσωπος τύπου της πλειοψηφίας.

Όσο για τα όσα καταλογίζετε στον επικεφαλής της παράταξης μας, σίγουρα στις ύβρεις αποτελείτε άξιο διάδοχο του Γιάννη Λυμπέρη!

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ” 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος