FOLLOW US: facebook twitter

Απάντηση Χρ. Χριστοδουλόπουλου σε πρ. Δ.Σ. Ήλιδας για ματαίωση συνεδρίασης: «Θέλουμε συνεδριάσεις με τηλεδιάσκεψη»

Ημερομηνία: 29-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Τη δική του απάντηση στον πρόεδρο του ΔΣ Ήλιδας, έδωσε με ανακοίνωση του, ο επικεφαλής της παράταξης Ήλιδα Νέα Μέρα Χρήστος Χριστοδουλόπουλος στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει.

«Λυπούμαστε βαθύτατα για το γεγονός ότι ψάχνετε να βρείτε «ενόχους» στην αντιπολίτευση για τα λάθη και τις παραλείψεις της δημοτικής αρχής, που μας οδήγησαν στην απόφασή μας για αποχή από τις δια περιφοράς συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής.

Ξέρετε, όλο αυτό το διάστημα από το –κατά κοινή ομολογία– επιτυχημένο δημοτικό συμβούλιο του Νοεμβρίου, που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης, έως σήμερα όπου έχουν πραγματοποιηθεί τρία συμβούλια διά περιφοράς, κάναμε την απαραίτητη υπομονή. Όμως η υπομονή έχει και τα όριά της.

Και τα όρια αυτά ξεπεράστηκαν πολλάκις, κυρίως στις δια περιφοράς συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής, όπου ως παράταξη συμμετείχαμε με τα τρία μέλη μας, δημιουργούσαμε απαρτία, ψηφίζαμε την ημερήσια διάταξη και αμέσως μετά έφερνε προς ψήφιση τα προ ημερησίας, η παράταξη που κι εσείς εκπροσωπείτε. Μία μεθόδευση στα όρια την νομιμότητας, μόνο και μόνο για να δημιουργηθεί απαρτία και να ψηφίζονται στη συνέχεια τα εν λόγω θέματα, πάντα κατά πλειοψηφία.

Έχουμε ξεκαθαρίσει εδώ και μήνες και σας το υπενθυμίζουμε ακόμα μία φορά. ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ τόσο από εμάς, όσο και από την κοινωνία!

Εννοείται ότι δεν ζητάμε συνεδριάσεις διά ζώσης, αλλά μέσω τηλεδιάσκεψης, προκειμένου να υπάρχει ο απαραίτητος διάλογος, όσο κουραστική διαδικασία κι αν είναι. Ξέρετε, ο διάλογος δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Όσοι δεν τον επιδιώκουν είναι αυτοί που συνήθως έχουν κάτι να κρύψουν.

Κύριε Πρόεδρε,

Αυτή είναι η τελική μας απάντηση και –βεβαίως– υπενθυμίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι, είμαστε εδώ ως αντιπολίτευση για να υπερασπιστούμε τη Δημοκρατία και τους Θεσμούς, ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Όλα τα υπόλοιπα είναι «προφάσεις εν αμαρτίαις».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος