FOLLOW US: facebook twitter

Απάντηση σε δημοσιεύματα από τον αν. Διοικητή του Νοσοκομείου Κ.Υ. Κρεστένων

Ημερομηνία: 18-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Με αφορμή δημοσιεύματα, σχόλια και δηλώσεις στην κοπή πίτας του Νοσοκομείου – ΚΥ Κρεστένων “Με αναφορά σε λάθη που είχαν οδηγήσει σε αδιέξοδο το Νοσοκομείο” και κατά την απονομή επαίνου στη Μικροβιολόγο κ. Κωνσταντίνα Πανέτα, από το Νοσοκομείο μας, σας ενημερώνουμε τα εξής:

1. Το μικροβιολογικό εργαστήριο στο Νοσοκομείο – ΚΥ Κρεστένων δεν έχει κλείσει ούτε μία μέρα, ούτε φυσικά θα κλείσει τα επόμενα χρόνια, αφού έχει εξασφαλιστεί η λειτουργία του με προσλήψεις και αύξηση προϋπολογισμού. Η κ. Πανέτα έχει μερίδιο επιτυχίας που λειτουργεί κανονικά το συγκεκριμένο εργαστήριο.

2. Η κ. Κωνσταντίνα Πανέτα. όπως και ο κ. Κυριάκος Γαριός, βραβεύτηκαν γιατί είναι επιστημονικά υπεύθυνοι των 2 εργαστηρίων μας, που λειτουργούν σήμερα κανονικά και με υγειονομική ασφάλεια. Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι τους ευχαριστούν γιατί βοηθούν ουσιαστικά να παραμένουν ανοικτά 2 εργαστήρια για τη Νότια Ηλεία.

3. Η στόχευσή μας είναι και παραμένει το Νοσοκομείο – ΚΥ Κρεστένων να λειτουργεί ως Μονάδα Ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης, ως παθολογική μετανοσοκομειακή φροντίδα και ως μονάδα πρωτοβάθμιας φροντίδας με το Κέντρο Υγείας του.

4. Ο Δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων έχει συμβάλλει ουσιαστικά στη διατήρηση του Ιδρύματος καθώς και σε μία σειρά από ενέργειες όπως τεχνική βοήθεια για τη νέα μονάδα, στην καθαριότητα και σε πολλές, από κοινού, άλλες δράσεις.

Θεωρώ προσωπικά οτι υπήρξε εποχή που αφέθηκε το Νοσοκομείο Κρεστένων να παρακμάσει και φυσικά έχει την πολιτική του σημασία. Όμως σήμερα εμείς ως επίσημη Διοίκηση φωνάζουμε και προσπαθούμε να επιβάλλουμε το διάλογο και τη συναίνεση όλων των εμπλεκομένων, παρά τις μεγάλες τους διαφορές, γιατί μόνο έτσι χτίζουμε το νέο κοινωνικό Κράτος στη μεταμνημονιακή εποχή.

Ιωάννης Χουζούρης

Αναπληρωτής Διοικητής Νοσοκομείου – ΚΥ Κρεστένων


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος