FOLLOW US: facebook twitter

Απάντηση του Διοικητή Γ. Καρβέλη στο ρεπορτάζ της Πρωινής για την ΜΕΘ Πύργου: «Η 6η Υγειονομική Περιφέρεια ουδέποτε λαμβάνει αποφάσεις εν κρυπτώ…»

Ημερομηνία: 05-11-2021 | Συντάκτης:

Απάντηση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη στο ρεπορτάζ της Πρωινής για την ΜΕΘ Πύργου


 

Απάντηση στο ρεπορτάζ της Πρωινής για τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου έστειλε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η απόφαση για τη μετακίνηση δεν έγινε εν κρυπτώ αλλά ύστερα από διάλογο με τις εμπλεκόμενες πλευρές (γιατρό και διοικητή), και εξήγησε αδρομερώς το σκεπτικό της απόφασης μετακίνησης.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Η 6η Υγειονομική Περιφέρεια ουδέποτε λαμβάνει αποφάσεις εν κρυπτώ. Αντιθέτως γίνεται κατόπιν διαλογικής συζήτησης με τους εμπλεκόμενους κάθε φορά παράγοντες.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, έγινε ενημέρωση και σύσκεψη στο γραφείο μου, με τη συμμετοχή του Διοικητή του Νοσοκομείου του Πύργου, κ. Χ. Χριστόπουλο και τον Ιατρό ο οποίος με αίτησή του, ζήτησε τη μετακίνησή του για πολύ σοβαρούς προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους, οι οποίοι όπως μας είπε, καθιστούν αδύνατη την παραμονή του στο Νοσοκομείο του Πύργου.
Κατά συνέπεια λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά και το γεγονός ότι η ΜΕΘ στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” στην Πάτρα, έχει σοβαρό πρόβλημα στελέχωσης, καθώς μια ιατρός παραιτήθηκε, ενώ μια ακόμη βρίσκεται ήδη σε μακροχρόνια άδεια ασθενείας και προκειμένου να υπάρξει συνέχιση της ασφαλούς λειτουργίας της ΜΕΘ, εκτιμήθηκε, ότι ο εν λόγω Ιατρός θα μπορούσε να ενισχύσει το Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”.

Η 6η ΥΠΕ έχει τη γενικότερη εικόνα και αντίληψη όλων των μονάδων της, με γνώμονα την καλύτερη φροντίδα του συνόλου των πολιτών της Περιφέρειας και όχι ενός μόνο Νοσοκομείου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος