FOLLOW US: facebook twitter

Απάντηση Ε. Κοτζά στον Γ. Γεωργιόπουλο σχετικά με τον σφετερισμό έργων προηγουμένων δημοτικών αρχών

Ημερομηνία: 18-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

«Τις τελευταίες ημέρες διαπιστώσαμε τόσο στον έντυπο όσο και στον ηλεκτρονικό τύπο μια άνευ προηγουμένου υπερέκθεση του Κου Γεωργιόπουλου ο οποίος επιδόθηκε αφενός μεν σε μια επαναλαμβανόμενη και  ακατάσχετη «υποσχεσιολογία » , αφετέρου δε συνέχισε κατά την προσφιλή του συνήθεια να σφετερίζεται έργα προηγούμενων Δημοτικών Αρχών, παρουσιάζοντάς τα ως δικά του.

Κύριε Δήμαρχε, κατανοούμε και σεβόμαστε ότι ο Δήμος έχει συνέχεια, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να μην στηλιτεύσουμε την προσβλητική για εμάς επικοινωνιακή διαχείριση των  έργων και μελετών που ετοιμάσαμε ώστε η παράταξή σας να τα βρει έτοιμα. Δεν βελτιώσατε ούτε αλλάξατε την καθημερινότητα των Δημοτών μας γιατί πολύ απλά αυτή είχε βελτιωθεί ήδη από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή με αποτέλεσμα η δική σας παρουσία την δεδομένη χρονική στιγμή να είναι απλά διεκπεραιωτική.

Έργα όπως η Βελτίωση της αγροτική οδοποιίας  Λάλα, Δούκα, Νεμούτας, Αχλαδινής, Νεράιδας, Αντρωνίου, Πέρσαινας, Φολόης, Κούμανη, Μηλεών, η αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης, η βελτίωση γηπέδων ποδοσφαίρου Λάλα και Σμίλα, επεκτάσεις ηλεκτροφωτισμού και πολλά άλλα αποτελούν έργα για τα οποία η προηγούμενη Δημοτική Αρχή αγωνίστηκε και τελικά κατάφερε αυτά να ενταχθούν και να χρηματοδοτηθούν. Σταματήστε λοιπόν να καπηλεύεστε τον αγώνα μας και φροντίστε από εδώ και στο εξής να χαράξετε την δική σας πορεία και εμείς θα είμαστε δίπλα σας.

ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΚΟΤΖΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος