FOLLOW US: facebook twitter

Απάντησε με… Λουντέμη

Ημερομηνία: 11-07-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια
ΠΑΤΡΑ.REGIONAL GROWTH CONFERENCE 2021.ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ/EUROKINISSI ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ

Με τον σπουδαίο Έλληνα λογοτέχνη Μενέλαο Λουντέμη απάντησε εμμέσως πλην σαφώς στις αναρτήσεις του Κατσιφάρα για την αναδιάρθρωση του Παν/μίου Πατρών ο Νεκτάριος Φαρμάκης, τονίζοντας ότι «Όλοι χρωστάμε κάπου ένα σ’ αγαπώ και μια συγνώμη». Όπως επισήμανε, κάποιοι το «σ’ αγαπώ» το λένε κάθε μέρα στον καθρέφτη τους και τη «συγγνώμη» για τα λάθη και τις παραλείψεις τους, δεν την είπανε ποτέ γιατί η τακτική τους ήταν πάντοτε «κρύψου στα δύσκολα και εμφανίσου στα εύκολα, χρέωσε στους άλλους το κακό και στον εαυτό σου μόνο το καλό». «Αυτοί, λοιπόν, που δεν είπαν ούτε “κιχ” στην καταστροφική… απορρύθμιση Γαβρόγλου και επιδιώκουν να μας χρεώσουν τώρα μία αναδιάταξη τμημάτων του Πανεπιστημίου Πατρών, που πολλές φορές έχουμε χαρακτηρίσει λανθασμένη και δυσμενή, με τον πλέον δημόσιο και ευθύ τρόπο, ακόμα και ενώπιον του ίδιου του πρωθυπουργού, εξακολουθούν να πιστεύουν πως οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας είναι “λωτοφάγοι”.

Εμείς, πάντοτε θα είμαστε υπέρ ενός μεγάλου και εξακτινωμένου Πανεπιστημίου. Πάντοτε θα στεκόμαστε στην πρώτη γραμμή διεκδίκησης των δικαίων του τόπου μας. Και δεν μένουμε μόνο στη διεκδίκηση… Με τις δικές μας δυνάμεις θα προσπαθήσουμε να αναστρέψουμε την κατάσταση, δρομολογώντας με τη συνδρομή ισχυρών “συμμάχων” τη δημιουργία νέων επαγγελματικών σχολών. Εμείς, ούτε κρυβόμαστε, ούτε ευχόμαστε. Μαχόμαστε και δουλεύουμε. Μερικές φορές πετυχαίνουμε, μερικές όχι, ιδίως όταν δεν είναι όλα στο χέρι μας. Αλλά δεν τα παρατάμε, γιατί έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Αυτή είναι η διαφορά μας με εκείνους που ποτέ δεν διάβασαν Λουντέμη», έγραψε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος