FOLLOW US: facebook twitter

Απαγορεύονται οι επισκέψεις σε σπίτια και συγγενείς την Κυριακή του Πάσχα

Ημερομηνία: 14-04-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Ανάσταση και Κυριακή του Πάσχα κατά μόνας, ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Για μία ακόμα φορά, η κυβέρνηση δια στόματος κυβερνητικού εκπροσώπου, επεσήμανε ότι «θα ήταν άδικο να παρασυρθούμε από την άνοιξη και να παραβιάσουμε τα περιοριστικά μέτρα. Δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός, καμία χαλάρωση. Μην κάνουμε λάθος. Αν χαλαρώσουμε θα το πληρώσουμε…»

«Θα γίνουν πιο αυστηροί οι έλεγχοι. Δεν επιτρέπονται οι μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων για την Ανάσταση ή την Κυριακή του Πάσχα, ας γιορτάσουμε μερικές εβδομάδες μετά τη νίκη μας κατά του κορονοϊού» ξεκαθάρισε ο Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών τη Μεγάλη Δευτέρα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπενθύμισε πως θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι σε εθνικές οδούς παλιές και νέες, λιμάνια και σταθμούς, και πως λαμβάνονται πρόσθετα μέτρα σε οικισμούς ρομά, προσφυγικές δομές αλλά και σε άλλες ειδικές ομάδες του πληθυσμού. Εξάλλου, αποδοκίμασε τις συναθροίσεις στις εκκλησίες το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. «Παραβλέπουν τις συστάσεις της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και παραβιάζουν τους νόμους που υπαγόρευσαν οι έκτακτες περιστάσεις, κρατάμε την πίστη μέσα μας και αποφεύγουμε τον συνωστισμό» επεσήμανε χαρακτηριστικά για όσα έγιναν σε Κουκάκι και Κέρκυρα.

Πηγή: ethnos.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος