FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο.Λ.Μ.Ο.: Τρίτος συνεχόμενος τίτλος για το Νίκο Σωτηρόπουλο!

Ημερομηνία: 21-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με την αυλαία του φετινού πρωταθλήματος Motocross Νοτίου Ελλάδος 2019 να πέφτει στην πόλη της λακωνικής πρωτεύουσας, Σπάρτη, πραγματοποιήθηκε ο 5ος και τελευταίος αγώνας του φετινού πρωταθλήματος από το τοπικό αθλητικό σωματείο Α.Μ.Ο.Σ.. Το τοπικό σωματείο κατέλαβε μεγάλη και αξιοπρεπή προσπάθεια για να διεκπεραιώσει με επιτυχία τον πρώτο αγώνα Motocross στην ιστορία του.

Ο αγώνας αυτό καθόρισε και του φετινούς πρωταθλητές σε αρκετές κατηγορίες, όπως και στην κατηγορία ΟΡΕΝ που για ακόμη μια φορά ο Ηλείος αθλητής της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. Νίκος Σωτηρόπουλος από την Αμαλιάδα, πρωταγωνίστησε σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, κερδίζοντας 9 στα 10 σκέλη στο σύνολο των 5 αγώνων, κατακτώντας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον πετυχημένο θεσμό του Πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδος.

Ο Νίκος Σωτηρόπουλος χρόνο με τον χρόνο, κατακτά με την σειρά του άξια και δικαιωματικά μια θέση στην λίστα των πολυπρωταθλητών της κατηγορίας OPEN στον χώρο του ελληνικού Motocross.

Πετυχημένη πορεία στο φετινό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος είχαν και οι μικροί αθλητές μας Κωνσταντίνος Ζεπάτος από τον Πύργο και Χρήστος Φραγκούλης από το Λάνθι.

Ο μικρός Κωνσταντίνος Ζεπάτος ατύχησε στον συγκεκριμένο αγώνα, μια μηχανική βλάβη στα δοκιμαστικά τον έβγαλε από νωρίς εκτός αγώνα και εκτός τροχιάς για την κατάκτηση της τα τρίτης θέσης στην κατηγορίας ΜΧ2Τ, περιορίζοντάς τον στην τελική 4η θέση του πρωταθλήματος. Ο Χρήστος Φραγκούλης περιορίστηκε στην 6η θέση του πρωταθλήματος έχοντας χάσει πολύτιμους βαθμούς από μηχανική βλάβη στον 3ο αγώνα του θεσμού και στην μη συμμετοχή του στον 4ο.

Το Α.Σ. Α.Ο.Λ.Μ.Ο. είναι στην ευχάριστη θέση για άλλη μια χρονιά να πρωταγωνιστεί μέσω των αθλητών της στον χώρο του Motocross, θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές μας που μας κάνουν περήφανους με τις αθλητικές τους επιδόσεις αλλά κυρίως για το αθλητικό τους ήθος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος