FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο.Λ.Μ.Ο.: Πέντε αναβάτες στην πρεμιέρα του Π.Π. Motocross

Ημερομηνία: 25-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στον πρώτο αγώνα του φετινού Πανελλήνιου Πρωταθήματος Motocross το Α.Σ. Α.Ο.Λ.Μ.Ο. συμμετείχε με πέντε αθλητές, τον Σταμάτη Δημολιάνη, τον Κωνσταντίνο Καράκη, τον Νίκο Σωτηρόπουλο, τον Γιάννη Καυκά και τον Αναστάσιο Σπήλιο.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε από το Αθλητικό Σωματείο Λ.Α.Μ.Σ στο καταπληκτικό τουλάχιστον από πλευράς υποδομών, αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, σε ένα εορταστικό κλίμα με σύμμαχο τον καλό καιρό και την μεγάλη προσέλευση θεατών.

Τα συναισθήματα των οδηγών της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. ποικίλουν, μιας και το σοβαρό ατύχημα ενός αθλητή, προκάλεσε πολλές σκέψεις και αμφιβολίες για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, τόσο στο επίπεδο των αθλητών όσο και των θεατών.

8ος ο Καράκης, 9ος ο Σωτηρόπουλος

Στα αγωνιστικά δρώμενα, στην κατηγορία ΜΧ1 ο Κωνσταντίνος Καράκης (Νο 6) μετά από πολλές ατυχίες κατά την διεξαγωγή του αγώνα, κατάφερε να τερματίσει στην τελική 8η θέση, μια θέση που σίγουρα δεν αντιπροσωπεύει την καλή του εμφάνιση και την δυναμική του οδήγηση.

Στην ίδια κατηγορία ο Σταμάτης Δημολιάνης που αποφάσισε να «μεταπηδήσει» από την κατηγορία ΟΡΕΝ στην ΜΧ1 οδηγώντας σταθερά και κοντά στον ανταγωνισμό κατακτώντας την 13η θέση.
Στην κατηγορία ΟΡΕΝ ο Νίκος Σωτηρόπουλος (Νο 78) επιλέγοντας να οδηγήσει σε «ασφαλή» ρυθμό κατέκτησε την τελική 9η θέση, ενώ οι Γιάννης Καυκάς και Αναστάσιος Σπήλιος, μη καταφέρνοντας να προσαρμοστούν στον γρήγορο ρυθμό και στις υψηλές ταχύτητες της πίστας, αρκέστηκαν στην τελική 20η και 24η θέση αντίστοιχα.

Η Α.Ο.Λ.Μ.Ο. εύχεται καλή και όσο το δυνατόν γρηγορότερη ανάρρωση στον συναθλητή Θάνο και ελπίζει σε ασφαλέστερους αγώνες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος