FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο.Λ.Α.Π.: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Έπαθλο Δεξιοτεχνιών

Ημερομηνία: 30-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε από την Α.Ο.Λ.Α.Π. το Έπαθλο Δεξιοτεχνιών 2019, μετά και την ολοκλήρωση της 3ης Νυχτερινής Δεξιοτεχνίας, το περασμένο Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στην πίστα Race SP Park στον Πύργο. 25 συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στην μάχη με τα χρονόμετρα και τις ασκήσεις ακριβείας καθώς και 40 αθλητές συνολικά δήλωσαν «παρών» στο Έπαθλο φέτος.

Νικητής στη Ν1 ο Ασημακόπουλος

Στην Ν1 μεγάλος νικητής της Δεξιοτεχνίας καθώς και του Επάθλου, με 35 βαθμούς, αναδείχθηκε ο Χρήστος Ασημακόπουλος του ΑΣΜΑΝΗ με Peugeot 106. Σε απόσταση αναπνοής ακολούθησε ο Γεώργιος Κοτρέτσος επίσης από το Α.Σ.Μ.Α. Ν.Ηλείας με Nissan Micra. Η «κόντρα» ήταν μεγάλη καθώς και στο Έπαθλο τερμάτισε στην 2η θέση με 30 βαθμούς.

Στην 3η θέση της Ν1 ο Ηρακλής Τζοΐτης με Citroen Saxo, βρέθηκε στη «μάχη» με τον Κωνσταντίνο Αναστόπουλο στην 4η θέση επίσης με Citroen Saxo, της ΑΟΛΑΠ αμφότεροι. Βαθμολογικά όμως εξασφάλισε ο Αναστόπουλος την 3η θέση στο Έπαθλο με 27 βαθμούς και την 4η αντίστοιχα ο Τζοϊτης με 21.

Ακολούθησαν στην 5η, 6η και 7η θέση αντίστοιχα οι Γεώργιος Παναγιωτόπουλος, Θεοδωρόπουλος Ιωάννης, ο οποίος και βρέθηκε στην 5η θέση του Επάθλου με 16 βαθμούς και στην 6η Θέση του επάθλου η Χαρμπάλη Ελένη με 10 βαθμούς. Μεγάλοι άτυχοι οι δικοί της Α.Ο.Λ.Α.Π., Σπύρος Κολόκας και Νικόλαος Παπαχριστόπουλος με Citroen AX αμφότεροι, που δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν τις προσπάθειες τους.

1ος ο Χ. Κόττης στη Ν2

Στη Ν2 η κυριαρχία των Κοττέων της Start Line με το Peugeot 206 καλά κρατεί. Με απόλυτο χρόνο ημέρας και επάθλου, 1ος ο Χαράλαμπος Κοττής με 2ο τον Βασίλειο Κοττή. Αντίστοιχη και η κατάταξη τους στο Έπαθλο, με 27 Βαθμούς ο Χαράλαμπος και 20 ο Βασίλης Κοττής. Στην 3η θέση στην Δεξιοτεχνία και το έπαθλο, με 20 βαθμούς, βρέθηκε ο Φώτης Αλεξανδρόπουλος της Α.Ο.Λ.Α.Π., που κρίθηκε στο νήμα με τον Βασίλειο Κοττή, καθώς λόγο ισοβαθμίας λήφθηκαν υπόψη οι χρόνοι από τις προηγούμενες δεξιοτεχνίες. Στην 4η θέση ο Γιώργος Αλεξανδρόπουλος, επίσης με Skoda Fabia και με 14 βαθμούς ο Μιχαήλ Ροδόπουλος της Α.Ο.Λ.Α.Π. να ακολουθεί με 10 Βαθμούς.

Μάχες στη Ν3

Μάχες και στην Ν3, με τους Αντρέα Θεοδωρόπουλο του Α.Σ.Μ.Α. Ν. Ηλείας και Audi 80 και τον Στέφανο Χριστοδουλόπουλο της Α.Ο.Λ.Α.Π. και Toyota Carina, να «παλεύουν» για την 1η θέση. Νικητής στην Δεξιοτεχνία αναδείχθηκε ο Θεοδωρόπουλος που όμως για έναν βαθμό βρέθηκε 2ος στο έπαθλο και στην 1η θέση βρέθηκε ο Χριστοδουλόπουλος.

Στην 3η θέση και της Δεξιοτεχνίας και του Επάθλου, ο Παναγιώτης Λαθουρής της Α.Ο.Λ.Α.Π. με Ford Focus και στην 4η θέση ο Βασίλης Μαραγκός του Α.Σ.Μ.Α. Ν. Ηλείας με Opel Vectra. Στην 5η θέση της Δεξιοτεχνίας βρέθηκε ο Νικόλαος Βασιλόπουλος της Α.Ο.Λ.Α.Π. με Peugeot 207. Στην αντίστοιχη θέση του επάθλου ο Τριαντάφυλλος Μαργέτης που δεν κατάφερε να παραβρεθεί στην τελευταία Δεξιοτεχνία.

Ο Χριστοδουλόπουλος επικράτησε στην R1

Στα αγωνιστικά και συγκεκριμένα στην R1, ο πολυνίκης του επάθλου Στέφανος Χριστοδουλόπουλος, με Peugeot 106 στη συγκεκριμένη κατηγορία, βρέθηκε μπροστά από τον Νικόλαο Βαρώτσο επίσης με Peugeot 106. Στην 3η θέση ο Φίλιππας Ανδρικόπουλος του Α.Σ.Μ.Α. Ν. Ηλείας και 4ος ο Χρήστος Τζαμάλης, με Peugeot 106 αμφότεροι. Για το έπαθλο πρώτος αναδείχθηκε ο Στέφανος Χριστοδουλόπουλος με 30 βαθμούς, 2ος ο Φίλιππας Ανδρικόπουλος με 23 Βαθμούς, 3ος ο Νικόλαος Βαρώτσος με 22 βαθμούς, 4ος ο Παναγιώτης Ανδρικόπουλος με 14 βαθμούς, 5ος ο Χρήστος Τζαμάλης με 12 βαθμούς σε ισοβαθμία με τον Χρήστο Κουφό που δεν κατάφερε δυστυχώς να παρευρεθεί.
Στην R3 με μία συμμετοχή ήταν ο Αντρέας Θεοδωρόπουλος, που όμως εντυπωσίασε με τους χρόνους, δεδομένου και του μεγέθους του Audi 80.

Απονεμήθηκαν έπαθλα καθώς και πλούσια δώρα που προσέφεραν επιχειρήσεις του Νομού Ηλείας.
Η Α.Ο.Λ.Α.Π. σε ανακοίνωσή της ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς που στήριξαν το Έπαθλο Δεξιοτεχνιών ΑΟΛΑΠ 2019 και ιδιαίτερα τον μεγάλο Χορηγό «Ρεκτιφιέ Χριστοδουλόπουλος». «Χωρίς εσάς τίποτα από αυτά δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Τα λόγια είναι περιττά για την απίστευτη φιλοξενία της πίστας Race SP Park και του Αργύρη Τσούλου. Χίλια ευχαριστώ είναι λίγα και δίνουμε ραντεβού για το 2020».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος