FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο.Λ.Α.Π.: Ημερίδα Οδικής Ασφάλειας και Κυκλοφοριακής Αγωγής

Ημερομηνία: 11-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στα πλαίσια του προγράμματος Κυκλοφοριακής Αγωγής, της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη επίσκεψη του Δ.Σ. της Α.Ο.Λ.Α.Π. και των αθλητών της Γιάννη Μπαντούνα, Στέλιο Λαϊνόπουλο, Δημήτρη Τσαπέκη και Νίκο Μοσχόπουλο, στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου.

Τους υποδέχθηκαν θερμά, η Διευθύντρια Κουνέλη Ελένη, ο υποδιευθυντής, Αντωνόπουλος Φώτης και η Υπεύθυνη Περιβαλλοντολογικών και Πολιτιστικών θεμάτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Ηλείας, Ηλιοπούλου Ευγενία.

Οι μαθητές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον σε αυτά που είχαν να πουν οι αθλητές και το Δ.Σ. στα θέματα της Οδικής Ασφάλειας και της Κυκλοφοριακής Αγωγής. Επίσης τους έγινε μια εισαγωγή στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού καθώς και σε όλα τα συστήματα ασφαλείας που εμπεριέχει.

Στα παιδιά μοιράστηκαν αναμνηστικά καθώς και υλικό για την Κυκλοφοριακή Αγωγή. Από το Σχολείο πρέπει υποχρεωτικά να διδάσκονται τα παιδιά για την συμπεριφορά τους στο δρόμο, είτε ως πεζοί και μεθαύριο ως μελλοντικοί οδηγοί.

Η Α.Ο.Λ.Α.Π. ευχαριστεί θερμά το 6ο Δημοτικό Σχολείο του Πύργου για τη φιλοξενία και για τη θερμή υποδοχή και δηλώνει πως θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες ενέργειες, καθώς πρόκειται για ένα θέμα που δεν έχει αρχή, μέση και τέλος.

Φωτογραφίες: Λάμπρος Τσακριλής


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος