FOLLOW US: facebook twitter

A.O. Ξενοφών: «Βόμβα» με Φούφουλα

Ημερομηνία: 29-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο έμπειρος μεσοαμυντικός με μεγάλη θητεία σε εθνικές κατηγορίες έρχεται στους «ερυθρόλευκους» των Κρεστένων

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο 35χρονος μεσοαμυντικός, Ντίνος Φούφουλας, με μεγάλη θητεία στις εθνικές κατηγορίες, συμφώνησε με τον Α.Ο. Ξενοφών! Μια μεγάλη μεταγραφή για την ομάδα των Κρεστένων, η μεγαλύτερη στην ιστορία της καθώς μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει παίξει για πολλά χρόνια στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Παναχαϊκή, Κέρκυρα, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Ολυμπιακό Βόλου, Ηλιούπολη. Την προηγούμενη σεζόν ξεκίνησε στη Θύελλα Πατρών στη Γ΄ Εθνική και το Γενάρη μεταγράφηκε στον Άρη Πατρών.

Ο Φούφουλας συνδέεται με στενή φιλία με τον παίκτη-προπονητή του Α.Ο. Ξενοφών Ντέγιαν Μιλοσέσκι από τότε που ήταν συμπαίκτες στην Παναχαϊκή (φωτό) και ο «Ντέκι» ήταν που έπεισε τον έμπειρο μεσοαμυντικό να έρθει στην ομάδα. Μάλιστα, σήμερα αναμένεται στην Κρέστενα για να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον Ξενοφώντα, ο οποίος δυναμώνει ακόμα περισσότερο και πάει φουλ για τον τίτλο στην Α1!

Ντέγιαν Μιλοσέσκι: «Η μεγαλύτερη μεταγραφή…»

Ο Ντέγιαν Μιλοσέσκι δήλωσε χθες στην «Πρωινή» για το τελευταίο και μεγαλύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Α.Ο. Ξενοφών: «Είμαστε πολύ καλοί φίλοι με τον Ντίνο, κολλητοί θα έλεγα. Είναι ό,τι καλύτερο είχα σε συμπαίκτη καθώς ήμασταν μαζί στην Παναχαϊκή. Για μένα είναι από τις μεγαλύτερες μεταγραφές που έχουν γίνει στο τοπικό και στην ομάδα μου τον Α.Ο. Ξενοφών. Μπορεί να παίξει άνετα σε όλες τις θέσεις και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ σε πολλούς τομείς. Επειδή είναι η τελευταία μου σεζόν ως ποδοσφαιριστής, ο Ντίνος έρχεται να απολαύσουμε μαζί τα τελευταία παιχνίδια μου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος