FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Τσιλιβή-Αίας Γαστούνης 2-2: Σε απόσταση βολής!

Ημερομηνία: 26-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ισοπαλία στη Ζάκυνθο και παρέμεινε δεύτερος ο Αίας, με παιχνίδι λιγότερο

Ο Αίας Γαστούνης δεν κατάφερε να επιστρέψει με το τρίποντο από τη Ζάκυνθο, όπου αντιμετώπισε τον ουραγό της βαθμολογίας Α.Ο. Τσιλιβή, για την 7η αγωνιστική στον 9ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, αλλά εφόσον βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με 2-1, το μη χείρον βέλτιστον! Απέσπασε ισοπαλία 2-2 και ισοβαθμεί στη 2η θέση με Ναυπακτιακό και Παναιγιάλειο, στο -2 από την πρωτοπόρο Ζάκυνθο και στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Κι αν μάλιστα κερδίσει την Τετάρτη το Διαβολίτσι στη Γαστούνη, στο εξ αναβολής παιχνίδι, θα ανεβεί στην κορυφή της βαθμολογίας!

Το παιχνίδι

Η ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου, προηγήθηκε στο 29΄ με ένα προσωπικό γκολ του Ηλία Κουλούρη, ο οποίος κέρδισε τη μονομαχία από αμυντικό του Α.Ο. Τσιλιβή και με δυνατό σουτ από το 7-8 μέτρα έκανε το 0-1. Ωστόσο, στο 33′ από κόρνερ του Λιβέρη, ο Αγγελίδης βρέθηκε εντελώς αμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας και με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.
Και τρία λεπτά μετά ήρθε η ανατροπή του σκορ, ξανά από στημένη μπάλα. Πάλι από κόρνερ του Λιβέρη, η μπάλα έφτασε στον Σαμπανέι στο δεύτερο δοκάρι και αυτός από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Το 2-1 ήταν το σκορ του α΄ ημιχρόνου.

Στο β΄ ημίχρονο, ο Αίας πίεσε εξαρχής για την ισοφάριση και αυτή ήρθε στο 62΄. Ο Βασιλικόπουλος εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Μπαρδούσης με κεφαλιά έγραψε το 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ, καθώς στα εναπομείναντα 30 λεπτά δεν άλλαξε κάτι, παρά τις ευκαιρίες που είχε η ηλειακή ομάδα να πάρει το ματς.

Α.Ο. Τσιλιβή: Χαρακτινός, Μπατσής (72′ Παπαδόπουλος), Καστάνο (79′ Τσίνα), Λιβέρης, Μούστα, Χαλκιόπουλος, Σέλληνας (79′ Μαλαφούρης), Αγγελίδης, Μαρούδας, Σαμπανέι, Παναγιωτόπουλος (67′ Παπαδάκης).

Αίας Γαστούνης: Αντωνόπουλος, Παρασκευόπουλος, Βασιλικόπουλος, Μπαρδούσης, Βατσής, Τσακοπιάκος (83′ Μπουρούκης), Σταθάτος (83′ Βράπι), Δούλος, Κουλούρης, Γκρίλλας (39′ Γεωργιόπουλος), Κάρδαρης (67′ Καλογερόπουλος).

Φωτογραφία: imerazante.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος