FOLLOW US: facebook twitter

Αντώνης Λιόσης: «Δεν υπολογίζουν την Γ΄ Εθνική»

Ημερομηνία: 01-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο αρχηγός του ΠΑΟ Βάρδας ανέλυσε τις σκέψεις του για την επόμενη μέρα στη συγκεκριμένη κατηγορία

 

Πέντε αρχηγοί ομάδων της Γ΄ Εθνικής, ο Αντώνης Λιόσης του ΠΑΟ Βάρδας, ο Γιώργος Γραμματικόπουλος της Αχαϊκής, ο Κώστας Κωνσταντινίδης της Θύελλας Πατρών, ο Βασίλης Μπούνας του Παναιγιαλείου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος του Διαγόρα Βραχνεΐκων μίλησαν στη «Match» για το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια των ομάδων, ανέλυσαν τις σκέψεις τους γύρω από την πανδημία και το κομμάτι σχεδιασμού και προγραμματισμού της κατηγορίας, ενώ εκφράστηκαν με αμφιβολίες για την επόμενη ημέρα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Ο αρχηγός του ΠΑΟ Βάρδας, Αντώνης Λιόσης, δήλωσε πως η Πολιτεία δεν υπολογίζει καν τη Γ΄ Εθνική: «Η ομάδα μετά το πρώτο «λουκέτο» τον περασμένο Μάρτιο, αλλά και γενικότερα οι άνθρωποι της Βουπρασίας ένιωσαν μια πικρία. Όταν τα πράγματα έγιναν σαφώς πιο ομαλά και επιστρέψαμε στην καθημερινότητα υπήρχε χαρά, αλλά παράλληλα, δεν ζούσαμε σε γυάλα, ακούγαμε πως το τελευταίο διάστημα αυξάνονταν ραγδαία τα κρούσματα και το βλέπαμε… να έρχεται! Όταν ξεκινάς με όρεξη για το άθλημα που αγαπάς και με φιλοδοξίες για την εκ νέου συμμετοχή στην Γ’ Εθνική και μπαίνει ξανά «stop», τότε δεν υπάρχει άλλο συναίσθημα πέρα από απογοήτευση. Δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, ειδικά η Γ’ Εθνική βλέπω να αργεί να ξεκινήσει, από την στιγμή που δεν την υπολογίζουν καν. Σαφώς, η υγεία είναι πάνω απ’ όλα και εφόσον δεν υπήρχε ξεκάθαρη εικόνα για το τι θα μας βρει ξανά, δεν έπρεπε να ξεκινήσουν καθόλου το πρωτάθλημα».

«Στον ΠΑΟΒ χειριστήκαμε το ζήτημα σαν οικογένεια»

Όσο για το πώς ο ΠΑΟ Βάρδας χειρίστηκε το ζήτημα της διακοπής, ο έμπειρος μεσοαμυντικός τόνισε: «Δεν υπάρχει σε παγκόσμιο επίπεδο, το «φαινόμενο Ελλάδα» να κάνεις 40-50 μέρες προετοιμασία για να παίξεις τρία-τέσσερα παιχνίδια και να σταματήσεις. Παρά την τραγική αυτή κατάσταση, στον σύλλογό μου χειριστήκαμε το ζήτημα σαν οικογένεια και οι όποιες αποφάσεις λαμβάνονταν με διάλογο.

Αυτό είναι και το «όπλο» μας, η δύναμη μας. Αγωνιστικά, βρισκόμαστε τα τελευταία συνεχόμενα 8-9 χρόνια στη Γ’ Εθνική, έχοντας αρκετά καλή παρουσία και οι ιθύνοντές μας είναι άψογοι και στο οικονομικό κομμάτι, μας παρέχουν -όσο μπορούν- τα πάντα. Επιπλέον, φέτος και μετά από χρόνια, βλέπουμε την άνοδο και νεαρών ταλέντων και το «κράμα» που υπάρχει σε βάθος χρόνου θα αποτυπωνόταν και στο γήπεδο. Εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία σε όλο τον κόσμο και να επιστρέψουμε στις ζωές μας και σε ό,τι αγαπάμε».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος