FOLLOW US: facebook twitter

Αντώνης Καράμπελας: Αλλάζουμε ποιοτικά την καθημερινότητα

Ημερομηνία: 10-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Θεσπίζουμε γραφείο διαδικτυακής ενημέρωσης και επίλυσης σε καθημερινά προβλήματα, ώστε οι πολίτες να μπορούν να απευθυνθούν είτε προσωπικά είτε ηλεκτρονικά, παρακολουθώντας την πορεία επίλυσης.

Επιλύουμε τα προβλήματα κυκλοφορίας και στάθμευσης. Θεωρούμε ότι το μείζον αυτό πρόβλημα της καθημερινότητάς μας, πρέπει να εξαλειφθεί με την βοήθεια εργαλείων προσαρμοσμένων στις νέες συνθήκες της εποχής μας και το φόρτο των οχημάτωνμε: α) την δημιουργία Δημοτικού Πάρκινγκ, β) την αποτελεσματική και ολοκληρωμένη κυκλοφοριακή ρύθμιση, γ) την ενίσχυση χρήσης ποδηλάτων, δ) την υιοθέτηση ιδιωτικών χώρων για την στάθμευση, ε) την προώθηση Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας.

Δημιουργούμε κόμβους ασύρματου δικτύου Wi-Fiστην πόλη του Πύργου και στις κοινότητες.

Εφαρμόζουμε σχέδια προστασίας των πολιτών και αυξάνουμε το αίσθημα ασφάλειας απέναντι στην παραβατικότητα.

Εξασφαλίζουμε φωτισμό σε όλες τις γειτονιές και στις τοπικές κοινότητες με χρήση εναλλακτικών πηγών ενέργειας και λαμπτήρων χαμηλής κατανάλωσης(LED).

Συντηρούμε το δημοτικό οδικό δίκτυο ενώ παράλληλα το επεκτείνουμεσε Πύργο και τοπικές κοινότητες.

Αναβαθμίζουμε την αισθητική της πόλης και προβαίνουμεσε διαρκή συντήρηση κοινόχρηστων χώρων (δρόμοι, είσοδος πόλης, πλατείες, πεζοδρόμια, πάρκα και παιδικές χαρές, προσβασιμότητα ΑΜΕΑ κ.α.).

Αξίζει να επιβραβεύσουμε έμπρακτα την προσπάθεια που πραγματοποιούν οι φιλόζωοι, που μόνοι τους, χωρίς καμία δημοτική βοήθεια διαχειρίζονται ένα μεγάλο πρόβλημα, που αφορά όλους μας. Γι’αυτό δημιουργούμε πρότυπο καταφύγιο αδέσποτων ζώων, αλλά και πάρκου κατοικίδιων ζώων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος