FOLLOW US: facebook twitter

Τ. Αντωνακόπουλος: Παραμένει στην επικαιρότητα το παλλαϊκό αίτημα για κάλυψη των ιατρικών κενών στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας

Ημερομηνία: 17-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Το θέμα της υποστελέχωσης του Νοσοκομείου έχει ως γνωστόν απασχολήσει ιδιαίτερα τη δημοτική αρχή από το ξεκίνημα ήδη της θητείας του δημάρχου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου, μεταξύ άλλων με δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν τόσο το περασμένο καλοκαίρι όσο και τον Σεπτέμβριο του ’19. Με συμμετοχή και άμεσων φορέων – εμπλεκομένων του αντικειμένου, όπως τον Ιατρικό Σύλλογο Πύργου Ολυμπίας, το Σύλλογο Νοσοκομειακών Ιατρών, το Σύλλογο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Πύργου, κ.τ.λ.

Ένα θέμα ζωής και θανάτου που όπως έχει σημειώσει ο Δήμαρχος Πύργου κ. Αντωνακόπουλος:

“Είχαμε προβλέψει την δυσάρεστη σημερινή εξέλιξη με το δεύτερο κύμα της πανδημίας και το είχαμε επισημάνει στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Δεν θέλουμε άλλες δικαιολογίες γραφειοκρατικού τύπου, δεν πάει άλλο!

Απαιτούμε δικαιωματικά από την Πολιτεία την αναγκαία στελέχωση, αλλιώς να παρέμβει η Δικαιοσύνη διότι κινδυνεύουν οι ζωές των πολιτών.

Ενώ έχουμε αναδείξει πολλάκις το μείζον αυτό θέμα, και με διευρυμένες συνεδριάσεις και με ψηφίσματα διαμαρτυρίας και με επισκέψεις στην 6η ΥΠΕ και στο υπουργείο, δυστυχώς ως τώρα εισπράξαμε μόνο την προκλητική αδιαφορία των κυβερνητικών εκπροσώπων του Νομού σε τέτοια θέματα ζωής και θανάτου. Το ενδιαφέρον ήταν ελάχιστο και η αποτελεσματικότητα μηδενική”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος