FOLLOW US: facebook twitter

Αντίστροφη μέτρηση για το Κλειστό Γυμναστήριο

Ημερομηνία: 28-01-2022 | Συντάκτης:

-Την άνοιξη αναμένεται να είναι έτοιμο το έργο στη Ζαχάρω


Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου


Αντίστροφα μετρούν οι κάτοικοι και η δημοτική αρχή Ζαχάρως για την παράδοση του Κλειστού Γυμναστηρίου της πόλης, καθώς οι εργασίες προχωρούν με ταχύ ρυθμό και έχουν μπει στο τελικό στάδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πρωινής», το έργο υπολογίζεται πως θα είναι έτοιμο λίγο πριν ή λίγο μετά το Πάσχα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, καθώς μετά την τοποθέτηση της μεταλλικής στέγης, προχωρούν πιο γρήγορα οι εσωτερικές εργασίες. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα τοποθετηθεί και το ξύλινο δάπεδο παρκέ, ώστε να γίνουν και οι πρώτες δοκιμές προτου παραδοθεί το έργο.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου έφτασε τις 740.380 ευρώ. Πηγή χρηματοδότησης είναι το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ στον άξονα προτεραιότητας: Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των Δήμων, με τίτλο: Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων.

Υπενθυμίζεται πως το έργο ήταν ουσιαστικά μπλοκαρισμένο για σχεδόν είκοσι χρόνια, καθώς πριν από την επανέναρξη των εργασιών, είχε κατασκευαστεί μόνο ο φέρων οργανισμός του κτηρίου από οπλισμένο σκυρόδεμα και οι τοιχοποιίες.
Όπως επισήμανε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο δήμαρχος Ζαχάρως, Κώστας Αλεξανδρόπουλος, ένα έργο που παρέμεινε για χρόνια ημιτελές και ξεχασμένο από τους αρμοδίους, μπήκε στη φάση ολοκλήρωσης.

«Ήρθε επιτέλους η ώρα, αυτά που για χρόνια στερήθηκαν για χρόνια οι κάτοικοι της περιοχής μας, να υλοποιηθούν προς όφελος όλων και κυρίως του τόπου μας. Το κλειστό γυμναστήριο της Ζαχάρως, με την ολοκλήρωσή του θα προσφέρει δυνατότητες τόσο στους νέους της περιοχής μας για ορθή και ασφαλή άθληση, αλλά θα αποτελέσει και ένα σημαντικό στοιχείο για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ποικίλων δράσεων που θα συμβάλουν στην περαιτέρω ανάδειξη της περιοχής μας και στην τόνωση της τοπικής οικονομίας. Πλέον ο δήμος μετά από πολλά χρόνια μπαίνει πλέον σε τροχιά αναπτυξιακή.
Κάτι που το οφείλουμε πρωτίστως στους δημότες μας», ανέφερε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος