FOLLOW US: facebook twitter

Αντιπλημμυρικά έργα δρομολογεί ο δήμος Ζαχάρως

Ημερομηνία: 03-11-2021 | Συντάκτης:

Παρέμβαση 86.550€ σύμφωνα με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής


Αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις δρομολογεί η δημοτική αρχή Ζαχάρως για να θωρακίσει περιουσίες και καλλιέργειες ενόψει χειμώνα, καθώς η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Ζαχάρως ενέκρινε ομόφωνα τις τεχνικές προδιαγραφές και τους όρους τους διαγωνισμού για την εκτέλεση αντιπλημμυρικών έργων συνολικού προϋπολογισμού 86.550 ευρώ.

Το έργο θα υλοποιηθεί με βάση τη μελέτη που κατάρτισε η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Πολεοδομίας & Περιβάλλοντος του Δήμου, λαμβάνοντας υπόψη τις ζημιές που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα στο πρόσφατο παρελθόν.

Όπως ανέφερε στην εισήγησή του ο αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, Γιάννης Μπαλαδήμας, η μελέτη αφορά αποκαταστάσεις και βελτιώσεις στο οδικό δίκτυο του Δήμου Ζαχάρως και στοχεύει στην αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη το οδικό δίκτυο από τις επιπτώσεις των έντονων καιρικών φαινόμενων και πλημμυρών των τελευταίων ετών και τη διευθέτηση των ομβρίων υδάτων για την προστασία της υπάρχουσας οδοποιίας. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε εκατόν ογδόντα ημέρες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος