FOLLOW US: facebook twitter

«Αντίο» στο μπάσκετ από τον Χρήστο Κοτσέτα

Ημερομηνία: 31-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

O Χρήστος Κοτσέτας στα 40 του χρόνια αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του μετά από μια 25ετή καριέρα στα γήπεδα. Ο Ανδραβιδαίος αριστερόχειρας γκαρντ με το εξαιρετικό μακρινό σουτ, ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας πως ολοκλήρωσε την καριέρα του στο μπάσκετ και δη στην ομάδα που τον ανέδειξε, το Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας. Και μάλιστα αήττητος την περσινή σεζόν, διότι στις 4 αγωνιστικές που πρόλαβαν να γίνουν στην Α1 ΕΣΚΑΗ, οι «κιτρινόμαυροι» της Ανδραβίδας είχαν κάνει το απόλυτο των νικών.

Μια καριέρα σπουδαία, με πολλές συμμετοχές στα εθνικά πρωταθλήματα και δη στην Γ΄ Εθνική, με τον Κόροιβο, την Κεφαλονιά, τον Παναιτωλικό, την Αχαγιά ’82 και τη Ζάκυνθο και έχοντας στεφθεί πρωταθλητής με τις πέντε αυτές ομάδες, συν το Σ.ΕΦ.Α. Ανδραβίδας.

Ο Χρήστος Κοτσέτας μίλησε στην «Πρωινή» για τις στιγμές που κρατάει από την μεγάλη καριέρα του. «Αυτό που κρατάω περισσότερο είναι ότι απέκτησα πολλούς φίλους και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα, πέρα από τις όποιες επιτυχίες και διακρίσεις», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Κώστας Πλιάγκος

*Αναλυτικό ρεπορτάζ και όλες οι δηλώσεις του Χρήστου Κοτσέτα στο φύλλο της Πρωινής την Τετάρτη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος