FOLLOW US: facebook twitter

Ο αντίλογος για μια «απουσία»

Ημερομηνία: 07-06-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

georgiopoulos

Τα έντονα παράπονά του μας εξέφρασε ο Γιώργος Γεωργιόπουλος σχετικά με το άρθρο της «Πρωινής» για την «Τριανταφυλλιά» και την κριτική που ασκήσαμε για την καθυστέρηση 20 χρόνων στη λύση του προβλήματος. Και επειδή εμμέσως πλην σαφώς μας κατηγόρησε ότι είμαστε μεροληπτικοί σε βάρος της Περιφέρειας του απαντούμε:

Φίλτατε Γιώργο εμείς δεν είμαστε Εισαγγελείς για να αποδίδουμε ευθύνες. Πολύ περισσότερο όταν η κοινωνία που βίωσε τον εφιάλτη των σκουπιδιών στη χειρότερή του μορφή, έχει και άποψη και γνώση και είμαστε βέβαιοι ότι θα αποδώσει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.

Δεν μπορούσαμε όμως να μην επισημάνουμε την απουσία του ηγετικού ρόλου που όφειλε να έχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη λύση του καυτού προβλήματος. Δυστυχώς η αίσθηση της κοινής γνώμης είναι ότι ο Περιφερειάρχης, στο δράμα που ζήσαμε τα τρία τελευταία χρόνια, ήταν απλός θεατής.

Και κατά την ταπεινή μας άποψη, η χρηματοδότηση του έργου της Τριανταφυλλιάς από το περιφερειακό πρόγραμμα δεν αποτελεί άλλοθι. Ούτε οι όποιες παρασκηνιακές παρεμβάσεις στην αναζήτηση του αναγκαίου συναινετικού πνεύματος.

Όσο κι αν το νομικό πλαίσιο δεν το προέβλεπε, εμείς ευελπιστούσαμε ότι σ’ αυτό τον «πόλεμο» και μπροστά στις προφανείς αδυναμίες του α’ βαθμού, ο κ. Κατσιφάρας θα ήταν ο αρχιστράτηγος. Θέλαμε τον επικεφαλής της Περιφερειακής διοίκησης, μάχιμο στην «πρώτη γραμμή». Όπως τον θέλουμε στην «πρώτη γραμμή» να παλεύει και να διεκδικεί για τα συμφέροντα του νομού.

Αν για όλα αυτά έχουμε λάθος αντίληψη με χαρά μας θα δεχθούμε να φιλοξενήσουμε τον αντίλογο. Μακριά από εμάς όμως μεροληπτικές προθέσεις…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος