FOLLOW US: facebook twitter

Αντικομουνιστικά και ναζιστικά συνθήματα στο Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού

Ημερομηνία: 19-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Την Δευτέρα 12 Απριλίου οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βαρθολομιού προσήλθαν στα ακατάλληλα λυόμενα που χρησιμοποιούν αντί για κανονικό σχολείο ερχόμενοι αντιμέτωποι με ένα αισχρό θέαμα:

Οι «γνωστοί-άγνωστοι» φασίστες που δραστηριοποιούνται καιρό τώρα στη περιοχή,  διάλεξαν το Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού αυτή τη φορά, για να το βρωμίσουν με εμετικά ναζιστικά, αντικομουνιστικά συνθήματα. Μέσα στο βράδυ, στο σκοτάδι όπως συνήθως διαλέγουν να κινούνται, μπήκαν οι φασίστες στο σχολείο και βρώμισαν το εσωτερικό του με την ναζιστική αισχρή προπαγάνδα τους, έβαψαν συνθήματα με το χρώμα του μίσους που τόσο αγαπάνε και ζητάνε σφαίρες στα κεφάλια των κομμουνιστών.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Πηνειού φρόντισε από τη πρώτη στιγμή να θέσει το ζήτημα υπόψη τόσο του συμβουλίου της τοπικής κοινότητας Βαρθολομιού, όσο και της Δημοτικής Αρχής Πηνειού, οι οποίοι και δεσμευτήκαν να αφαιρέσουν τα κατάπτυστα συνθήματα εντός της εβδομάδας. Με λύπη διαπιστώνουμε πως ακόμα και σήμερα (16/04) τα συνθήματα παραμένουν ακέραια στη θέση τους. Κανείς από τους υπευθύνους του Δήμου δεν ενδιαφέρθηκε για την αφαίρεση τους.

Το γεγονός αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως στον Δήμο Πηνειού δεν υπάρχει αρκετό προσωπικό που να μπορεί να φέρει σε πέρας παρόμοια ζητήματα, γεγονός που επιβεβαιώνει την πάγια τοποθέτηση μας για την ανάγκη μαζικών προσλήψεων με μόνιμη σταθερή εργασία με πλήρη εργασιακά δικαιώματα, αίτημα που η δημοτική αρχή αρνείται συστηματικά να διεκδικήσει.

Ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης

Τσαουσάκης Αλέξιος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος