FOLLOW US: facebook twitter

Ανθρωπιστική βοήθεια στο λαό του Λιβάνου από τις «Πυργιώτισσες»

Ημερομηνία: 31-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ανθρωπιστική βοήθεια στο λαό της Βηρυτού, συγκεντρώνει ο Σύλλογος Γυναικών Πύργου “οι Πυργιώτισσες” με την στήριξη της Βουλευτή Διονυσίας Αυγερινοπούλου και απευθύνουν κάλεσμα προς όλους να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή, προσφέροντας τρόφιμα μακράς διάρκειας, φάρμακα, είδη πρώτης ανάγκης και ιματισμού. Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται στο χώρο του Επαρχείου στον Πύργο, μέχρι και τις 25 Σεπτεμβρίου.

Όπως τόνισε η κ. Αυγερινοπούλου σκοπός αυτής της έμπρακτης αλληλεγγύης είναι να συνδράμει ο καθένας ότι μπορεί, στο δοκιμαζόμενο λαό του Λιβάνου που από τη μια στιγμή στην άλλη έχασε τα πάντα από την φοβερή έκρηξη. “ Χρειάζονται βοήθεια κι εμείς από τη δική μας πλευρά θα την προσφέρουμε” είπε ενώ εξήρε την πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών “οι Πυργιώτισσες” οι οποίες και απευθύνθηκαν στη βουλευτή ώστε η βοήθεια να φτάσει με ασφάλεια στη Βηρυτό. Μάλιστα, τόνισε πως και η ίδια επικοινώνησε με τους Φαρμακοποιούς Χωρίς Σύνορα και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό αλλά και την Πρεσβεία του Λιβάνου στην Αθήνα.

Η κ. Αγγελακοπούλου επισήμανε ότι πρόκειται για μια πρωτοβουλία “ανθρωπιάς και αλληλεγγύης” και πως έχουν ήδη τα μέλη του συλλόγου συγκεντρώσει είδη ρουχισμού αλλά και υποδήματα που προσέφερε το κατάστημα “Φτωχομάνα”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος