FOLLOW US: facebook twitter

Άνθισε η Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 16-05-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

anthokomiki2016

Εγκαινιάστηκε η 16η Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση

Η δυναμική παρουσία του κόσμου ήταν το κυρίαρχο σημείο στο Σαββατοκύριακο της έναρξης της 16ης Πανηλειακής Ανθοκομικής Έκθεσης στον Ανεμόμυλο Αμαλιάδας.

anthokomiki2016e

Τα εγκαίνια τελέστηκαν χθες το απόγευμα από το δήμαρχο Ήλιδας Χρήστο Χριστοδολόπουλο, που είχε μεταξύ άλλων στο πλευρό του την πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Δήμητρα Βαρελά, και τον πρόεδρο του ΔΣ Ήλιδας Ανδρέα Νικολακόπουλο.

anthokomiki2016h

Η πλατεία Ανεμομύλου, γέμισε από χρώματα και ευωδιές που αποτέλεσαν τον βασικό πόλο έλξης για τους επισκέπτες. Στο χώρο της έκθεσης υπήρχαν και άλλα είδη όπως χειροποίητα κοσμήματα, διακοσμητικά κ.α.

anthokomiki2016d

Η κορδέλα των εγκαινίων κόπηκε στην είσοδο της έκθεσης από την πλευρά της οδού Ναυαρίνου, και στη συνέχεια όλοι οι τοπικοί εκπρόσωποι περιηγήθηκαν στους χώρους της ανθοκομικής έκθεσης και της έκθεσης ζωγραφικής του Kristo Hasa.

anthokomiki2016c

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε στους επισκέπτες της έκθεσης μίλησε για την επιλογή του χώρου, που ζωντανεύει και πάλι τον Ανεμόμυλο ενώ τόνισε μεταξύ άλλων, πως στόχος του δήμου είναι να βγάλει τους πολίτες από τα σπίτια τους, προσφέροντάς τους πολύ καλές επιλογές για την αναψυχή τους.

anthokomiki2016f

anthokomiki2016g

Η 16η Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση της Αμαλιάδας θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Κυριακή.

anthokomiki2016b

Κάθε ημέρα όμως περιλαμβάνει πολλές δράσεις για όλους, όλες τις ώρες της ημέρας και μελωδικές βραδιές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος