FOLLOW US: facebook twitter

Ανθεστήρια Δ. Πηνειού: Το 12ήμερο κορυφαίο εαρινό πολιτιστικό γεγονός

Ημερομηνία: 15-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Κοινωνία, Νέα

Το κορυφαίο εαρινό πολιτιστικό γεγονός «ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ» σηκώνει αυλαία την Τετάρτη 17 Μαΐου και με πλήθος θεματικών ενοτήτων ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους σε ένα μαγευτικό 12ήμερο ταξίδι μέχρι την Κυριακή 28 Μαΐου.

Η εκδήλωση ξεδιπλώνεται στη Γαστούνη, το Βαρθολομιό και το Τραγανό μέσα από χρώματα, ποικίλες δράσεις πολλές εκπλήξεις και λουλούδια.

Ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος με αφορμή τη μεγάλη γιορτή , αναφέρει:

«Συνδημότισσες και συνδημότες, φίλες και φίλοι, σας καλωσορίζω στον ανθοστόλιστο Δήμο μας, στο πανηλειακής εμβέλειας 12ήμερο οδοιπορικό «ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ 2023 ΔΗΜΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ» για να ανακαλύψουμε μαζί, μέσα από πλήθος θεματικών ενοτήτων, ανεκτίμητους θησαυρούς ιστορίας, παράδοσης και τέχνης.

Με την μεγάλη γιορτή της ανθοφόρας Άνοιξης, αναδεικνύουμε διαχρονικά στοιχεία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, την αιώνια αξία της ευλογημένης γης στη ζωή του ανθρώπου και προβάλλουμε την τουριστική ταυτότητα της περιοχής μας που ο Θεός, η φύση και η ιστορία προίκισαν πλουσιοπάροχα.

Σας προσκαλώ να γίνουμε αισθητές της χορωδίας των λουλουδιών και της ορχήστρας των χρωμάτων και των αρωμάτων και να ταξιδέψουμε μαζί στο αύριο με αισιοδοξία , χαμόγελο και ελπίδα. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν…»

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα των Ανθεστηρίων Δήμου Πηνειού εδώ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος