FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό το ενδεχόμενο διακοπής των μικρών πρωταθλημάτων

Ημερομηνία: 09-04-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Οι δηλώσεις του Υφυπουργός Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκη, για τη Super League και τις μικρότερες κατηγορίες

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ανέφερε πως υπάρχει η επιθυμία επανέναρξης του πρωταθλήματος της Super League, έστω και χωρίς φιλάθλους στις εξέδρες, αλλά δεν είπε το ίδιο για τα μικρά πρωταθλήματα.

«Εμείς επειδή βρισκόμαστε σε καλύτερη θέση σε σχέση με άλλες χώρες, βλέπουμε πιθανό την επανεκκίνηση της αγοράς, άρα και του αθλητισμού, μέσα στον Μάιο. Δηλαδή στα μέσα του Μάη να αρχίσει να επανέρχεται στην κανονικότητα η χώρα μας και πιθανότατα να αρχίσουν σιγά-σιγά και οι προπονήσεις. Χρειάζονται τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες για να επανέλθουν οι ομάδες. Πάντα σε συνεννόηση με UEFA, Λίγκα, ΕΠΟ και ΠΣΑΠ, αλλά σεβόμενοι και τις συμβουλές των ειδικών, θα αποφασίσουμε πώς θα κινηθούμε από εδώ και στο εξής. Πρόθεση των εμπλεκομένων είναι να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Super League, έστω και κεκλεισμένων των θυρών. Εμείς δεν έχουμε λόγο να είμαστε αντίθετοι σε αυτό. Κι εφόσον αυτό αποτελέσει και απόφαση των εμπλεκομένων, εμείς από τη δική μας πλευρά θα κάνουμε τα πάντα ώστε να εξυπηρετήσουμε αυτή την απόφαση. Δεν θα πάρουμε καμία απόφαση εν αγνοία των εμπλεκομένων. Θα ήταν τραγικό λάθος», είπε στον ΣΚΑΪ.

Για τις μικρότερες, όμως, κατηγορίες, ο Λ. Αυγενάκης ανέφερε: «Είναι δύσκολο να μιλήσουμε για τις μικρές κατηγορίες με την ίδια σιγουριά που συζητάμε αυτή τη στιγμή με UEFA, Λίγκα κλπ.. Παρ’ όλα αυτά είμαστε σε επαφή, γιατί μας ενδιαφέρει πρώτα απ’ όλα η υγεία των αθλητών. Οι εξελίξεις θα μας οδηγήσουν στην τελική απόφαση». Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Λ. Αυγενάκη, όλα είναι ανοιχτά αναφορικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, αλλά και των τοπικών πρωταθλημάτων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος