FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό κάλεσμα από το Port Festival

Ημερομηνία: 12-06-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

port-syneleusi

Ανοιχτό κάλεσμα σε εθελοντές και φίλους του Port Festival, απευθύνει η ομάδα των εθελοντών που το διοργανώνει, για να παραστούν στην νέα τους συνέλευση που θα γίνει την Δευτέρα στο θεατράκι του Απόλλωνα, έτσι ώστε όλοι μαζί να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις και να προχωρήσουν σε μια άριστη διοργάνωση.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι η επιτυχία του συγκεκριμένου φεστιβάλ στο Κατάκολο, στηρίζεται στον εθελοντισμό και την συλλογική δουλειά αποκλειστικά. Η ομάδα των εθελοντών διοργανωτών στο κάλεσμά της αναφέρει τα εξής:

«Ύστερα από τη συνέλευση της Δευτέρας, όπου αναφερθήκαμε εκτενώς στις δυσκολίες της φετινής διοργάνωσης και στην ανάγκη ευρύτερης συμμετοχής από εθελοντές και φίλους του φεστιβάλ, έρχονται νέα που δίνουν νέα τροφή για την επόμενη συνέλευση, την οποία ορίσαμε για τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, στις 7μ.μ., στο θεατράκι πλάι στον Απόλλωνα. Σας περιμένουμε όλους -εθελοντές, φίλους, μέλη από μπάντες & συλλόγους, και όσους έχουν περάσει καλά μαζί μας αυτά τα χρόνια- για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και να σχεδιάσουμε το πιο δημιουργικό και ζωντανό φεστιβάλ, το ‪4ο Port Festival!!»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος