FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Τον λόγο έχει τώρα η Ε.Ο.Κ.

Ημερομηνία: 24-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Άργησαν πάρα πολύ οι λοιμωξιολόγοι να ανάψουν το πράσινο φως, ώστε να δουν οι ομάδες της Α2 του μπάσκετ τι θα κάνουν. Και τώρα-κάπως αργά- που δόθηκε η εντολή, η Ε.Ο.Κ. (του Βασιλακόπουλου ακόμη) πρέπει να δει τι θα κάνει, γιατί το πρωτάθλημα αυτό που είναι τεράστιο σε μάκρος δεν τελειώνει ποτέ.

*Σκεφτόμαστε τώρα τους διοικούντες τον Κόροιβο, με τόσα προβλήματα, αναφορικά και με το γηπεδικό, τι ακριβώς θα κάνουν. Έφυγε και ο Αγγελάκος και λιγόστεψαν οι παίκτες. Ο Θεός να τους «φωτίσει». Να σας πω κάτι, καλά καλά ξεχάσαμε πόσες και ποιες ομάδες μετέχουν. Πάντως ο Ολυμπιακός θα πάει να το πάρει, ώστε να επιστρέψει στην Α1. Τη δεύτερη θέση να δούμε ποιος θα καπαρώσει, με τον Απόλλωνα Πατρών να είναι ένας από τους… μνηστήρες!

 

Όλα καλά στην Ε.Π.Ο.

Τα τακτοποίησε όλα ο Υφυπουργός Αυγενάκης, ώστε να βγει Πρόεδρος ο εκλεκτός του, Θοδωρής Ζαγοράκης. Μόνο που θα τον πλαισιώσουν οι έντεκα που θέλουν ο Μελισσανίδης και ο Σαββίδης. Δεν αφήνουν το μέλι να τους φύγει. Έτσι εσείς, έτσι εμείς. Δεν θέλετε τον Ψαρόπουλο λόγω ορίου ηλικίας, βάζουμε μεν τον Ζαγοράκη, αλλά βάζουμε και έντεκα όλους-όλους δικούς μας.

*Στη λίστα είναι ακόμη άλλοι επτά, κυρίως παλαιοί ποδοσφαιριστές διεθνείς και η δική μας, η Βίκυ Κουλούρη. Προσωπικά τους εύχομαι καλή επιτυχία, αλλά πιστεύω πως έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν έχουν τύχη.

 

Σε βαθύ σκοτάδι

Σε βαθύ σκοτάδι βρίσκεται ο φίλαθλος κόσμος και η κοινή γνώμη παρακολουθεί ενεός τα τεκταινόμενα στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων, σχετικά με τις εκλογές της 31ης Μαρτίου. Στη διαδικασία θα μπουν 15 ή 16 σωματεία κι όχι τα 18 που έχουν το δικαίωμα, δηλαδή για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα βγάλουν διοίκηση ο Πέλοπας Πύργου, η Θύελλα Πύργου και η Θύελλα Καρδαμά, η Βάρδα, ο Αίας και το Πελόπιο για παράδειγμα.

*Στην πρόσκληση που ανακοίνωσε η Διοργανώτρια δεν αναφέρονται τα σωματεία ούτε η σταυροδοσία ούτε πόσοι εκλέγονται από τους υποψηφίους. Δηλαδή, πάμε εν μέσω πανδημίας «στα τυφλά». Αλλά τους ανθρώπους τους έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια, γι’ αυτό το ποδόσφαιρο της Ηλείας είναι ακόμη στο σκοτάδι.

 

 

Στα τυφλά

Κατά την γνώμη μου, οι πιθανότητες να αναδειχτούν πρωταθλητές στα τοπικά φέτος είναι απειροελάχιστες, παρότι οι Ενώσεις είναι μοιρασμένες αναφορικά με το αν θέλουν να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα ή όχι, όπως είπε πρόσφατα ο Χατζησαρόγλου. Μήπως ξέρετε τι ακριβώς θέλει η δική μας Ένωση; Πάμε στα τυφλά. Όμως η Ε.Π.Ο. ας αποφασίσει επιτέλους και ας μην κρατάει σε ομηρία τα σωματεία.

 

Ο Ιακωβάκης

Η υποψηφιότητα του Άρη Ιακωβάκη κλέβει την παράσταση των ενωσιακών εκλογών. Μαζί με τον άλλο υποψήφιο, τον Δημήτρη Κωσταριά, αλλά και τον Γιώργο Μπίρμπα, κλέβουν την παράσταση. Τρεις δυνατές υποψηφιότητες, παράγοντες του ηλειακού αθλητισμού με ήθος και αρχές.

 

Ο Μπεκιάι

Αξίζει να θυμηθούμε έναν ακόμη τερματοφύλακα που έβαλε γκολ, όπως προχθές ο Αγιαννανίτης πορτιέρε του Αστέρα Τρίπολης. Πριν από 20 τόσα χρόνια, ο Μπεκιάι, γκολκίπερ του ΟΦΗ, είχε πετύχει τέρμα στο 90΄ του αγώνα και είχε ισοφαρίσει τον Πανηλειακό στο Γεντί Κουλέ (2-2). Όμως, ο Μπεκιάι ισοφάρισε με κεφαλιά, ενώ ο Παπαδόπουλος με σουτ! Για την ιστορία, ο Πανηλειακός είχε προηγηθεί 0-2 στο ημίχρονο, με τον Γιαννακίδη και τον Αργεντινό επιθετικό Μάρτιν Μάντρα. Ήταν τη σεζόν 2000-2001.

 

Απίστευτο

Αν είναι αλήθεια, πως ένας πρόεδρος σωματείου Α΄ τοπικής, πλησίον του Πύργου, κατεβαίνει υποψήφιος με τη «Φωνή των σωματείων», τότε όλοι εμείς πρέπει να σχίσουμε τα διπλώματά μας και να πάμε στην οικία μας!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος