FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ζαγοράκης με βούλα, αλλά…

Ημερομηνία: 30-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι πολυθρύλητες εκλογές της Ε.Π.Ο. έγιναν. Εκυοφορούντο επί 4 μήνες. Έγιναν «μαγειρέματα», αντικαταστάθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος (Ψαρόπουλος), περίσσεψαν οι διαβουλεύσεις, οι αναβολές, οι συναλλαγές, οι υποσχέσεις κι έτσι ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ο νέος πρόεδρος της Ε.Π.Ο., που διαδέχεται τον περίφημο παράγοντα της ΕΠΣ Μακεδονίας, κ. Γραμμένο.

 

Πανηγυρική εκλογή

Ουσιαστικά, πρόκειται περί διορισμού από τους Big-4 και την Κυβέρνηση και ενδύθηκε τον μανδύα των εκλογών. Είναι πάντως αξιοθαύμαστη και πανηγυρική η εκλογή του από 66 ψηφίσαντες σε σύνολο 68, μια και η ΕΠΣ Σάμου απείχε σε ένδειξη διαμαρτυρίας λόγω του χοντρού παρασκηνίου που προηγήθηκε. Και ποιος υπολογίζει την μικρή αυτή ΕΠΣ και τον πρόεδρό της, κ. Βακάλη, που στη θητεία του Γραμμένου ήταν αναπληρωτής πρόεδρος!

 

Τίποτε στην τύχη του

Πάντως ψήφισαν ηλεκτρονικά 68 πρόσωπα και ο Ζαγοράκης πήρε 66 ψήφους. Μιλάμε για θρίαμβο. Δεύτερος ήρθε ο Αντωνίου (ΕΠΣ Πέλλας) με 63 ψήφους και κατόπιν οι άλλοι, με τελευταίο κάποιον Φύτρα με 48 ψήφους της ΕΠΣ Αργολίδας (από τον Πόρο), που δεν ήταν πρόεδρος αλλά είχε γερό δόντι! Να ξέρετε δε ότι έγινε και το σχετικό «μάντρωμα» κατά περιφέρειες, ώστε να υπάρχει ο απαραίτητος έλεγχος. Τίποτε στην τύχη του.

 

Ο Χαριστέας

Τώρα, τι θέλετε να σας γράψω για τη μη εκλογή των διεθνών και τον Ανατολάκη που προτάθηκε από τον Ολυμπιακό. Καλύτερα να μην γράψω τίποτε, γιατί πάντοτε οι εκλογές έχουν παρασκήνιο και μάλιστα «βρόμικο».  Ήταν εντυπωσιακό πως δεν βγήκε ούτε ένας και όχι μόνον ο Χαριστέας, για τον οποίο γράφτηκαν τόσα πολλά. Δεν έφταναν οι ΕΠΣ Χανίων, Ρεθύμνης, Ηλείας, Λακωνίας, Κορινθίας, Πειραιά, Κέρκυρας, Ηρακλείου, Κεφαλονιάς και κάποια από τα σωματεία της Σούπερ Λιγκ.

 

Η Ηλεία

Πάντως, ο Ζαγοράκης να είναι καλορίζικος και στην πράξη θα δείξει ποιος είναι κι εύχομαι η ΕΠΣ Ηλείας να μην είναι πάλι στην αντιπολίτευση, αλλά στην ερχόμενη τετραετία να κάνει ένα βήμα παραπάνω στη διαιτησία τουλάχιστον!

 

Η Καρδίτσα

Είδατε τι έγινε με τις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας. Είναι κάτι που με βδελυγμία αναφέρω, ως παράδειγμα προς αποφυγήν. Εδώ στην Ηλεία δεν έγινε ποτέ. Απλώς εδώ γίνονται άλλα…

 

Η Α2 μπάσκετ

Ξεκινά το προσεχές Σάββατο η Α2 μπάσκετ Ανδρών, όπως αποφάσισε χθες η Ε.Ο.Κ., αλλά μένει να μάθουμε σήμερα πόσες και ποιες ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή, καθώς η τροποιητική προκήρυξη τους δίνει το δικαίωμα να μην πάρουν μέρος, άνευ επιπτώσεων.

 

Κίνηση ματ

Κίνηση ματ από την Ε.Ο.Κ., η οποία ακύρωσε τις εκλογές της Ομοσπονδίας μπάσκετ, λόγω προσφυγής ορισμένων σωματείων που αποκλείστηκαν από την εκλογική διαδικασία, γιατί δεν ήταν στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας. Ανάμεσα σ’ αυτά τα σωματεία ήταν και ο Πανωλενειακός Καράτουλα.

 

Διαιτησία

Ο Γιάννης Καραλής πήρε και δεύτερο ορισμό στην Σούπερ Λίγκα 2. Ήταν βοηθός του Γκάμαρη (Αθηνών) στον αγώνα Διαγόρα-Λεβαδειακού. Ο Ηλείος βοηθός στάθηκε επάξια στο παιχνίδι, το οποίο παρακολουθήσαμε. Παράλληλα, ο Πάνος Σταθόπουλος πήρε δεύτερο ορισμό. Τσέκαρε τον Καδά (Αχαΐας) στον αγώνα Αστέρας Βλαχιώτη-Ασπρόπυργος.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος